Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Μητρόπουλος: "Το αίτημα για ρευστότητα θα αντιμετωπιστεί άμεσα"


«Δεν βγήκε το παιχνίδι σε όσους ήθελαν να τελειώνουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ούτε σε εκείνους που ήθελαν να αλλάξουν το ερώτημα του δημοψηφίσματος σε "ευρώ ή δραχμή» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Τόνισε, δε, ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δείχνει πως «ο λαός πήρε θέση και στηρίζει την κυβέρνηση».

«Το αίτημα για ρευστότητα θα αντιμετωπιστεί και θα έρθει ομαλότητα, οι τράπεζες θα ανοίξουν και εκτιμώ πως αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος επεσήμανε πως το γεγονός ότι ο λαός απέρριψε την πρόταση που βρισκόταν στο τραπέζι «δίνει στον πρωθυπουργό τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου