Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Bloomberg: "Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη για παραδειγματισμό των υπολοίπων"


«Η Ελλάδα ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία κατά ενός συμβιβασμού που θα επέτρεπε στην Ευρώπη να συνεχίσει τη χρηματοδότηση της. Τώρα πρέπει να αναγκαστεί να βγει από τη ζώνη του ευρώ και ίσως και από την Ευρωπαϊκή Ένωση - αλλιώς όλοι θα απαιτήσουν τις ίδιες ευκαιρίες χωρίς υποχρεώσεις και οι υποψήφιοι από την Ανατολική Ευρώπη θα θελήσουν να ενταχθούν στο μπλοκ για όλους τους λάθος λόγους», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο οι ηγέτες της ευρωζώνης θα πρέπει να οδηγήσουν την Ελλάδα σε έξοδο από το κοινό νόμισμα για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Το πρακτορείο αναφέρει ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να «τσιμπήσει» το δόλωμα της παραίτησης του Βαρουφάκη και της θέλησης για διαπραγμάτευση που λέει ότι έχει η ελληνική πλευρά – ακόμα και αν επιβαρυνθούν οι προϋπολογισμοί των άλλων κρατών-μελών. «Μπορείτε να ψηφίσετε όχι στα χρέη σας αλλά δεν μπορείτε να ψηφίσετε το να πληρώσουν άλλοι για εσάς και να σας πληρώσουν περισσότερα. Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα που προκύπτει από το δημοψήφισμα της Κυριακής στη Ελλάδα, θα είναι ένα παράλογο μάθημα για την υπόλοιπη Ευρώπη , τόσο εντός όσο και εκτός της ΕΕ».

Πηγή

1 σχόλιο:


  1. Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι.
    Ο 85χρονος δικτάτορας της Κούβας Φ. Κάστρο καταδίκασε 60 περίπου χρόνια
    τώρα τον λαό του σε μόνιμη εξαθλίωση.

    Χιλιάδες οι πολιτικοί κρατούμενοι και "εξαφανισμένοι".
    Βαριά άρρωστος διόρισε τον αδελφό του Ραούλ διάδοχό του.
    Οι εκλογές στην Κούβα της οικογένειας Κάστρο, είναι άγνωστο πράγμα.

    Αυτόν έχει ως πρότυπο ηγέτη και φίλο ο ΣΥΡΙΖΑ!
    Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατικό κόμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή