Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

N.Μαδούρο για δημοψήφισμα: "Είναι μια νίκη κατά του ΔΝΤ, ζήτω η Ελλάδα!"


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, συνεχάρη το λαό της Ελλάδας για την επικράτηση του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ελλάδα.

"Συγχαρητήρια στο λαό της Ελλάδας στον αγώνα του για αξιοπρέπεια", δήλωσε ο πρόεδρος Μαδούρο.

"Είναι μια νίκη κατά της χρηματοοικονομικής τρομοκρατίας του ΔΝΤ (...), τη θεωρούμε και δική μας νίκη, και των γενναίων λαών της Λατινικής Αμερικής. Ζήτω η Ελλάδα!", είπε ο Βενεζουελάνος ηγέτης αφού συνεχάρη τη διπλωματική αντιπροσωπεία της Ελλάδας στη Βενεζουέλα, η οποία ήταν παρούσα σε συνεδρίαση της Εθνοσυνέλευσης για τον εορτασμό των 204 ετών από την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Βενεζουέλας.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, Ντιοσδάδο Καμπέγιο, είπε ότι ο λαός μίλησε ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πρόταση του ΔΝΤ. "Οι λαοί μιλούν και λένε στους μισθοφόρους του κεφαλαίου ότι πρέπει να σκεφτούν έναν άλλο τρόπο για να βγάλουν λεφτά", είπε.

Πηγή

2 σχόλια:


  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,
    ΜΑΣ ΕΣΥΡΕ Σ' ΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    MEΓΑΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ
    ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eάν θέλεις μνημόνια κομματόσκυλο πήγαινε στήν κωλοευρώπη σου καί στούς εβραίους σου νά σού δίνουν κάθε ημέρα τήν δόση σου, εμείς δέν σού φταίμε σέ τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή