Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

WSJ: "Παρά το μνημόνιο, ο Τσίπρας παραμένει δημοφιλής"


Παρά το σκληρό μνημόνιο και την απουσία της αντι-μνημονιακής ρητορικής, ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει ένας από τους πλέον δημοφιλείς πρωθυπουργούς της νεότερης ιστορίας της χώρας, επισημαίνει η Wall Street Journal, σε νέο της δημοσίευμα.

«Ο Τσίπρας παραμένει η κυρίαρχη πολιτική προσωπικότητα, παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε την αντι-μνημονιακή ρητορική» αναφέρει χαρακτηριστικά η αμερικανική εφημερίδα.

Όπως εξηγεί βέβαια, η μεταστροφή του Πρωθυπουργού έχει προκαλέσει τη μήνη μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τα εσωκομματικά προβλήματα, συνεχίζει το δημοσίευμα, η αποδοχή του υπερβαίνει το 60% καθώς οι Έλληνες αισθάνονται ότι  η ελληνική κυβέρνηση πάλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, ακόμη και εάν το αποτέλεσμα δεν ήταν αίσιο.

«Οι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι έκανε λάθη, αλλά του αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κατέβαλε» επισημαίνει ο πολιτικός αναλυτής Γιάννη Λούλης, μιλώντας στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η οποία επικαλείται πρόσφατη δημοσκόπηση της Palmos Analysis, εάν προκηρυχθούν νέες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει το 42,5% των ψήφων, διπλασιάζοντας την κοινοβουλευτική του δύναμη.

Ένας ακόμη λόγος για τη δυναμική του Αλ. Τσίπρα συνίσταται, καταλήγει η εφημερίδα, στην απουσία μίας αντιπολίτευσης, με ισχυρά λαϊκά ερείσματα.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι είναι αλήθεια, όχι γιατί τό λένε ξένα κέντρα γιά προπαγάνδα, αλλά επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, παρά μία αγέλη μεταλλαγμένων ατόμων πού δέν έχουν κρίση καί λογική. Ναί τό 42% ίσως καί περισσότερο τού ανθελληνικού αυτού λαού, πιστεύει ότι ό φυτευτός εθνοπροδότης πού τό 2008 δήλωνε ότι θέλει ΧΑΟΣ, θά είναι αυτοδύναμος, ενώ θά βάλει τό βρωμοχεράκι του στίς εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή