Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Γάζα: Νεκρός 17χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά


Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα νεαρό Παλαιστίνιο στη διασυνοριακή φύλαξη, στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο παλαιστινιακές πηγές.

Σύμφωνα με πηγές του ισραηλινού στρατού, δύο ομάδες ατόμων πλησίασαν τη διασυνοριακή φύλαξη, αρνούμενες να υπακούσουν στις διαταγές των στρατιωτών.

Μία ομάδα ξεκίνησε να πετάει πέτρες προς την πλευρά των στρατιωτών, οι οποίοι απάντησαν με πυρά, σκοτώνοντας έναν 17χρονο.

Σημειώνεται ότι το 2014, τουλάχιστον 2.100 Παλαιστίνιοι και 73 Ισραηλινοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια εμπόλεμης σύρραξης, η οποία διήρκεσε τους καλοκαιρινούς μήνες.  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου