Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Κουτσούμπας σε Λαφαζάνη: "Κοροϊδία οι διερευνητικές εντολές"


Κοροϊδία και σόου χαρακτήρισε τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο επικοινωνίας που είχε με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε τη θέση του ότι το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος στις διαδικασίες των διερευνητικών εντολών, όχι μόνο γιατί το ΚΚΕ, από θέση αρχής, δεν συμμετέχει σε τέτοιες κυβερνήσεις, αλλά και γιατί σήμερα δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης - ειδικού σκοπού, εκλογική ή άλλη - με βάση το σημερινό συσχετισμό και τη σύνθεση της Βουλής.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ΚΚΕ κατήγγειλε ότι τα κόμματα αξιοποιούν την εντολή που παίρνουν, εις βάρος των υπόλοιπων κομμάτων, αφού με την κωλυσιεργία αυτή δεν δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με το λαό, όπως θα γινόταν σε μια καθαρή προεκλογική περίοδο.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι στη διαδικασία των εντολών διερευνάται η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης και δεν διερευνώνται άλλα ζητήματα, όπως π.χ. ο εκλογικός νόμος τα οποία θα μπορούσαν να προταθούν και να συζητηθούν στη Βουλή το προηγούμενο διάστημα, όταν ο κ. Λαφαζάνης και άλλα στελέχη του κόμματός του ήταν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου