Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ανταρτοπόλεμος στις Ν.Α. επαρχίες στην εύθραυστη Τουρκία…

«Υψηλό κίνδυνο» αποτελεί το ΡΚΚ σε 12 επαρχίες της νοτιοανατολικής Τουρκίας, σύμφωνα με έκθεση των υπηρεσιών ασφαλείας της τουρκικής αστυνομίας. Μέλη του YDG-H, της νεολαίας του ΡΚΚ, όσο και ένοπλα μέλη της οργάνωσης, αναπτύσσονται σε κατοικημένες περιοχές. Οι ομάδες αυτές συγκεντρώνουν, παράλληλα, όπλα και πυρομαχικά, στις επαρχίες Γιουκσεκόβα, Σιρζέ, Σιλοπί, Τσουκούρκα, Νουσαγμπίν, Σεμντινλί, Ερούχ, Βαρτό, Μπουλανίκ, και Λισέ, σύμφωνα με την έκθεση. 
Οι Κούρδοι έχουν αναπτύξει σημεία ελέγχου στις περιοχές αυτές, με στόχο τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας και κατ’ επέκταση, αυτόνομων καντονιών.
Έτσι, επιχειρήσεις διεξάγονται, πια, ακόμα και στα κέντρα των πόλεων των περιοχών αυτών, με τους Κούρδους να προσπαθούν να αποτρέψουν την επέμβαση των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας, ακόμα και χρησιμοποιώντας πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες, αναφέρει η έκθεση.

Το βράδυ που πέρασε, ένοπλοι του ΡΚΚ ξεχύθηκαν στους δρόμους, στις επαρχίες Σιλβάν, Λισέ, Βαρτό και Γιουκσεκόβα, επιτιθέμενοι στις δυνάμεις ασφαλείας, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας που είχαν επιβάλει οι τοπικές τουρκικές αρχές. Οι Τούρκοι αστυνομικοί και στρατιώτες, σύμφωνα με την έκθεση, μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, μόνο εντός θωρακισμένων οχημάτων!
Οι Τούρκοι επιχείρησαν να γεμίσουν τις τάφρους που έχουν διανοίξει οι Κούρδοι, ενώ παράλληλα κατάστρεψαν όσα πυρομαχικά κατόρθωσαν να ανακαλύψουν. Ωστόσο, οι Κούρδοι διάνοιξαν νέες τάφρους και τις παγίδευσαν με εκρηκτικά.

http://www.defence-point.gr/news/?p=135609
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου