Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η Ρωσία δεν αποκλείει υιοθέτηση ασύμμετρων δράσεων σε απάντηση των κυρώσεων


Στο Κρεμλίνο δεν αποκλείουν την έγκριση ασύμμετρων δράσεων σε απάντηση της επέκτασης των κυρώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά αυτός δεν είναι αυτοσκοπός, αναφέρει το Ria Novosti, επικαλούμενο δήλωση του Ντμίτρι Πεσκόφ,  Γραμματέα Τύπου του Ρώσου προέδρου.


«Σε γενικές γραμμές, στην αρχή της αμοιβαιότητας, αναμφίβολα η ρωσική απάντηση αποτελεί θεμελιώδης αρχή. Μαζί με αυτή, δεν πρέπει να αποκλείεται η ασύμμετρη δράση. Αλλά, επιστρέψτε με να επαναλάβω και πάλι αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Η στάση μας,  σε μια απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι γνωστή. Θεωρούμε ότι αυτές οι κυρώσεις είναι παράνομες, και αντίθετες  με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, προκαλώντας σημαντικές ζημίες στις διμερείς σχέσεις, και πάνω από όλα, αυτά τα λαμβάνει η αμερικανική πλευρά χωρίς εμφανή λόγους και χωρίς να ασκεί έναν συγκεκριμένο στόχο», είπε ο Πεσκόφ.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών αναφέρθηκε σχετικά με τη θέσπιση κυρώσεων κατά 11 προσώπων και 15 επιχειρήσεων.

Επιπλέον, ο γραμματέας Τύπου στην αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, William Stevens , διαβεβαίωσε ότι η απόφαση ‘ δεν αποτελεί κλιμάκωση, αλλά είναι ένα συνήθεις βήματα που ενισχύουν τα ήδη ισχύοντα περιοριστικά μέτρα’.

Τόνισε ότι η απόφαση αυτή δεν συνδέεται με την ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, κατά την οποία η Ρωσία  είχε επωφεληθεί από το δικαίωμα της να ασκήσει βέτο.

http://www.echedoros-a.gr/2015/07/blog-post_584.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου