Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Το Κοσσυφοπέδιο έστειλε 100 χιλιάδες βιβλία στην αλβανική μειονότητα Σερβίας


Το υπουργείο Παιδείας έστειλε πάνω από 100 χιλιάδες αντίτυπα βιβλίων ως δωρεά σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στους Αλβανούς της νότιας Σερβίας, στους τρεις δήμους της Κοιλάδας του Πρέσεβο.


Τα βιβλία απεστάλησαν με δύο φορτηγά, είναι αξίας πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ και θα ακολουθήσει για αυτά η συμφωνημένη διαδικασία μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου, δηλαδή, θα αρμόδια σερβική επιτροπή θα τα εγκρίνει ή όχι.

Τα βιβλία είναι για παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν επιλεγεί από το Εθνικό Συμβούλιο της Αλβανίας, όπως σημειώνεται.

Η Ζεΐνι Φεϊζουλάχου, πρόεδρος της Επιτροπής για την προσχολική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση,  δήλωσε ότι «η αποστολή είναι στο πλαίσιο της συμφωνίας των κυβερνήσεων της Σερβίας και του Κοσσυφοπεδίου. Πρόκειται για 104. 069 βιβλία που θα υποβληθούν για έλεγχο από την αρμόδια επιτροπή στο Βράνιε και θα διανεμηθούν στα σχολεία».

http://www.echedoros-a.gr/2015/09/100_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου