Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη: Μόνο το Σαββατοκύριακο έφτασαν 4.600 μετανάστες


Έκρυθμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στη Λέσβο καθώς το ζήτημα των μεταναστών έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Στο νησί καταφθάνουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι, με τις αρχές να υπολογίζουν ότι ο αριθμός των μεταναστών ξεπερνά τις 11.000. Ωστόσο από αυτούς μόνο οι 3 χιλιάδες έχουν καταγραφεί, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα τόσο στις τοπικές αρχές όσο και στους ίδιους του μετανάστες που περιμένουν εναγωνίως την καταγραφή τους ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Συν τοις τα πλοία τα οποία έχουν αναλάβει το έργο της μεταφοράς δεν μπορούν να αντισταθμίσουν το πλήθος το μεταναστών που έχουν πλέον κατακλύσει το νησί.
Το μεσημέρι της Κυριακής, με 1.740 μετανάστες και πρόσφυγες απέπλευσε από τη το πλοίο «Tera Jet». Περί τις 6 το απόγευμα το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέπλευσε από τη Μυτιλήνη μεταφέροντας στον Πειραιά περίπου 1.680 άτομα. Άλλα 800 άτομα είχε επιβιβάσει από τη Σάμο.
Υπολογίζεται ότι το Σάββατο έφτασαν στον νησί της Λέσβου περίπου 2.600 νέοι μετανάστες οι κατάφεραν να καταγραφούν ενώ άλλοι 2.000 περίπου δεν μπόρεσαν να πιστοποιηθούν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.
Συν τοις άλλοις συνεχείς είναι οι συγκρούσεις των τοπικών αρχών με τους προσφυγές που συνεχίζουν να παραμένουν στο νησί με καθημερινά επεισόδια να εκτυλίσσονται έξω από τα γραφεία του Λιμενικού Σώματος. Την Κυριακή εξαγριωμένοι μετανάστες ξήλωσαν τα κιγκλιδώματα έξω από το Λιμεναρχείο με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τους υπαλλήλους με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί.


http://www.iefimerida.gr/news/223843/ektos-eleghoy-i-katastasi-sti-mytilini-mono-savvatokyriako-eftasan-4600-metanastes#ixzz3kT411maN
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου