Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Άσαντ: Εάν ανησυχείτε για τους πρόσφυγες, σταματήστε να υποστηρίζετε τους τρομοκράτες


«Το ζήτημα δεν είναι ότι η Ευρώπη δεν αποδέχεται ή αποδέχεται τους πρόσφυγες. Άλλη είναι η αιτία του προβλήματος. Εάν πραγματικά ανησυχεί για αυτούς, πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει τους τρομοκράτες. Από εκεί ξεκινά η κρίση, αυτή είναι η  κύρια αιτία της μετανάστευσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ στο ‘RT’.


Ο Άσαντ πρόσθεσε ότι ο διάλογος πρέπει να παραμείνει σε ισχύ με την αντιπολίτευση μέχρι τη συναίνεση, ώστε να μπορέσουν να καταπολεμήσουν τους τρομοκράτες του ‘ισλαμικού κράτους’.

Η δήλωση του προέδρου της Συρίας έρχεται σε μια στιγμή που η Ευρώπη αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη  προσφυγική κρίση εδώ και δεκαετίες.

http://www.echedoros-a.gr/2015/09/blog-post_86.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου