Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ορμπάν: Η Ευρώπη «βουλιάζει» υπό τον όγκο των λαθρομεταναστών


Η Ευρώπη «βουλιάζει» υπό τον όγκο των λαθρομεταναστών, ένα γεγονός που συνιστά «απειλή», σύμφωνα με τον ίδιο για την ήπειρο αλλά και τον «τρόπο ζωής» της, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν.

«Βουλιάζουμε κάτω από το βάρος τους. Δε μας χτυπάνε την πόρτα, μας βυθίζουν» επισήμανε ο Ούγγρος ηγέτης ενώπιον του Κοινοβουλίου, το οποίο αναμένεται να εγκρίνει το νομοσχέδιο που προβλέπει την ενίσχυση των εξουσιών του στρατού και της αστυνομίας εναντίον των λαθρομεταναστών.

«Τα σύνορά μας βρίσκονται υπό απειλή. Ο τρόπος ζωής μας βασίζεται στο σεβασμό του νόμου. Η Ουγγαρία και ολόκληρη η Ευρώπη απειλούνται» υπογράμμισε ο Ορμπάν, δύο ημέρες πριν από τη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα την προσφυγική κρίση.

«Δε μπορούμε να επιτρέψουμε να βρίσκονται μεταξύ μας εκείνοι που μας βυθίζουν» επέμεινε ο επικεφαλής της ουγγρικής κυβέρνησης.

«Η Ευρώπη δεν άνοιξε απλά τις πόρτες της, τους προσκαλέσαμε πρόσφατα», σημείωσε επιπλέον.

Το νέο νομοσχέδιο, εφόσον εγκριθεί από την πλειοψηφία των δύο τρίτων της βουλής που απαιτείται, προβλέπει κυρίως την ανάπτυξη μεγαλύτερου αριθμού στρατιωτών στα σύνορα και θα επιτρέπει υπό ορισμένες συνθήκες στις δυνάμεις επιβολής της τάξης να ανοίγουν πυρ εναντίον των λαθρομεταναστών.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Ζήτω !!!! Νικήσαμε !!!

    Θρίαμβος η αμνησία και η βλακεία έσπασαν τα κοντέρ !!!

    Ποιος μας πιάνει τώρα !!!



    Γράφει ο Αυτά ……….



    Με είχατε ανησυχήσει λίγο τελευταία λέμε, με κείνο το χτικιάρικο ΟΧΙ και την αποχή σας στο δημοψήφισμα, τόσο που έλεγα ρε μπας και τα ζωντόβολα ξυπνήσανε, δεν ήξερα που βρισκόμουνα, είχα χάσει την Γης κάτω από τα πόδια μου, είχε αρχίσει να με πιάνει ένα ρίγος λέμε, πιστέψτε με …δεν αισθανόμουνα καλά …. τώρα όμως πλέον μετά από το χθεσινό ….. ήρθα πάλι στα ίσια μου, στανιάρισα, τώρα …. μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος αφού επιστρέψατε στα γνωστά … και είδα ότι εκείνο δεν ήταν παρά μια φάρσα.

    Άμεστε από κει ….. με κοψοχολιάσατε !!!!

    Ο Ελληνικός Λαός επέλεξε να συμπεριφερθεί σαν να μην συνέβη τίποτα, η αμνησία και η βλακεία στο φόρτε τους.

    Όχι μόνο δεν αντέδρασε, σε όλα αυτά που του χώσανε και του τρίψανε στην μάπα, αλλά αποφάσισε να αναστήσει και τους πεθαμένους – έτσι που να μην αφήσει κανέναν παραπονούμενο, για όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που είχαν κάνει να τον φέρουν εδώ που είναι σήμερα ….. μόνο τον Ζίγδη και τον Μαύρο δεν ανάστησε …. αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρήσω ποτές, θα σας το φυλάω …. άκου εκεί …. γιατί ρε παιδιά τι έκαναν αυτοί δηλαδής … στο πηγάδι κατούρησαν ;;

    Και μια και δυο λοιπόν πήρε φόρα – αμέ τι παίζουμε ;- …. και πήγε στην κάλπη και Δήλωσε ευθέως και ευθαρσώς … ότι ΝΑΙ γουστάρει Μνημόνιο, γουστάρει να είναι Προτεκτοράτο … θέλει να είναι γιουσουφάκι … το τραβάει το αίμα του ρε παιδί μου.



    Έτσι μπράβο, έτσι σας θέλω Ελληνάκια μου ….. αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες εκλογές, αν δεν γυρίσει η Γης τ” ανάποδα, θα γίνουν σε 4 χρόνια, συγχαρητήρια …τους δώσατε ακριβώς αυτό που ήθελαν.

    Τώρα λοιπόν τρέξτε πάρτε βαζελίνη … και ετοιμαστείτε …. την θέση την ξέρετε …. στα τέσσερα, αλλά έτσι και δεν γουστάρετε βαζελινάτο μην ανησυχείτε …. θα εξυπηρετηθείτε όπως και να γίνει …. έχει απ” όλα … όπως τα τραβάει η πουτάνα η ψυχή σας … μην σπρώχνεστε …. όλοι θα πάρετε !!!

    Ο Γκαουλάϊτερ έπιασε δουλειά …

    Περιμένετε … τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να καταφθάνουν τα πρώτα ραβασάκια, αλλά να μην ανησυχείτε αν δεν σας έρθουν με το πρώτο χέρι ….. όλοι θα πάρετε … όρεξη να “χετε να λαμβάνετε, κανείς δεν θα μείνει παραπονούμενος – από το πόπολο εννοείται, έεε οι άλλοι αργότερως .. αργότερως και αυτοί θα πάρουν …. είπαμε στο τέλος κανείς δεν θα μείνει παραπονούμενος.

    Τι … δεν ξέρετε τι θα σας έλθει ;;;;

    Μα όλα εκείνα που σας είπαμε, τόσοι και τόσοι, ψάξτε να τα βρείτε … εγώ βαριέμαι να σας τα ξαναγράψω.

    Σήμερα -αυτό θα γραφτεί …. θα μείνει στην ιστορία- ο Ελληνόφωνος ραγιάς απέδειξε ότι έχει απεμπολήσει τα πάντα, ότι είναι προδότης και κόττα, και το μόνο που του πρέπει είναι γιουσουφάκι στα τέσσερα.

    Με τις υγείες … και τα φάρδυτά σας !!!
    Πάρε αυτό για ορεκτικό ….. και ετοιμάσου για το γεύμα ….. τώρα γεμίζω τα πιάτα ….

    Θα φας …. καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου πολύ σωστό όλο τό σχόλιό σου, εκτός από τό γελοίο ''ελληνικός λαός''. Σκέψου μέ τήν λογική φίλε μου, εάν είχε κάτι Ελληνικό μέσα του αυτός ό μπάσταρδος λαός, θά επαναλάμβανε αυτή τήν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ γιά πολλοστή φορά? Τώρα πιά τήν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ τήν κάνει αυτός ό μπάσταρδος λαός, καί όχι οί δηλωμένοι προδότες πού όλοι γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή