Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η Γαλλία υπέρ του Άσαντ στην προεδρία της Συρίας


Άμβλυνση παρατηρήθηκε στη στάση της Γαλλίας, ως προς την παραμονή στην εξουσία του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία, μετά από σχετικά σχόλια του υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας, Λοράν Φαμπιούς,  στην εφημερίδα «Le Figaro».


Ο Φαμπιούς δήλωσε ότι δεν τίθεται από τη Γαλλία ως προϋπόθεση η παραίτηση του Άσαντ από την εξουσία για την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών.

«Η Γαλλία πιστεύει ότι μια διπλωματική λύση στη συριακή κρίση θα απαιτήσει τη δημιουργία μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, στην οποία περιλαμβάνονται στοιχεία της διακυβέρνησης του Άσαντ, προκειμένου να αποφευχθεί ένα είδος κατάρρευσης, όπως στο Ιράκ», δήλωσε ο Φαμπιούς.

Με τη στάση αυτή, η Γαλλία, προσεγγίζει τη ρωσική θέση ως προς την επίλυση της κρίσης στη Συρία.

http://www.echedoros-a.gr/2015/09/blog-post_552.html

1 σχόλιο:

  1. aytos edo sto binteo leei pos xekinise ki me pious o polemos sthn siria deite axizei !!


    http://voicenews.gr/index.php/ellada/39569-1985.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή