Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ε.Βενιζέλος: "Πρέπει να συνυπάρξουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ"


Την συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχολίασε στην αρχή της συνέντευξής του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δήλωσε: «Η κα Κωνσταντοπούλου εκφράζει μια τάση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, άρα ενισχύει τη Λαϊκή Ενότητα, ωστόσο εκφράζει μια αυταρχική αντίληψη για τα πράγματα και τους θεσμούς» και πρόσθεσε ότι η «ατυχής επιλογή Τσίπρα σχετικά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν μια επιβάρυνση».

Σχετικά με τον κ. Μητρόπουλο και τις διαφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: « Έτσι τρώγονται τα παιδιά του σύριζα. Φαινόμενο αποδιάρθρωσης αυτό που συμβαίνει με τον κ. Μητρόπουλο».

Άχρηστο χαρακτήρισε το τρίτο μνημόνιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος «αφού η Ελλάδα είχε φτάσει σε ρυθμό ανάπτυξης».

Για την συμπόρευση με την Δημοκρατική Αριστερά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: «Δεν πρέπει να έχουμε συχνές αλλαγές του ονόματος μιας ολόκληρης παράταξης. Μόνο του το ΠΑΣΟΚ σήκωσε ένα δυσανάλογο βάρος. Κάθε ενέργεια συσπείρωσης με βρίσκει σύμφωνο. Κάποιοι που είχαν αντιρρήσεις για το εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ θα έχουν αντιληφθεί ποιο θα ήταν το ποσό του ΠΑΣΟΚ αν δεν είχαμε τον Ιανουάριο τη διάσπαση με την ίδρυση κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου».

«Δεν ερωτήθηκα ούτε χειρίστηκα τίποτα για την επιστροφή του Παπανδρέου» ξεκαθάρισε ο κ. Βενιζέλος και είπε πως «Δεν υπήρχε βάση συνεννόησης και ήταν διαφορετικές οι συχνότητες. Εγώ παρέμεινα στρατιώτης στο ΠΑΣΟΚ παραλαμβάνοντας μια κατάσταση από άλλους. Έχω μείνει γιατί πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ είναι καταλύτης και εγγυητής για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα».

Όσον αφορά το προηγούμενο κυβερνητικό έργο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως: «Οι επτά μήνες Τσίπρα-Καμμένου ήταν τραγικοί. Η χώρα χρειάζεται μια υπέρβαση. Η δική μας κυβέρνηση θα είχε αναγκαστεί να κάνει μια συμφωνία με πολύ λίγα μέτρα, τα οποία όμως θα προκαλούσαν ασύμμετρη αντίδραση. Τώρα έχουμε υποστεί μια τεράστια οικονομική βλάβη αλλά έχει επέλθει κοινωνική εκτόνωση».

Επιπλέον, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει ότι εκφράζει το νέο, λέγοντας: « Ο Τσίπρας λέει ότι εκφράζει το νέο όπως ο κ. Θεοδωράκης. Ποιο είναι το νέο; Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και τώρα είναι υποστηρικτές του μνημονίου».

«Ούτε εμείς θέλουμε τον κ. Τσίπρα για εταίρο. Το πρώτο ζήτημα είναι η σχέση των δυο κομμάτων. Πρέπει να συνυπάρξουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ. Η χώρα τους θέλει όλους» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος εκφράζοντας την άποψη ότι υπάρχει ανάγκη για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Πόσο πιό ξεκάθαρα νά σάς τό πούν ρέ βόδια ότι όλοι αυτοί οί προδότες είναι ένα κόμμα? Άχρηστα μυαλά από τήν πολύ τηλεαποβλάκωση τών χουντοκάναλων. Γι αυτό ψηφίσατε σύριζα καί μάς καταστρέψατε. Χωρίς βρωμοπασόκ εσείς δέν κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή