Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσκόπηση Pulse: Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,5% - Σταθερά τρίτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος


Οριακή διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία δίνει άλλη μια δημοσκόπηση που είδε το «φως» της δημοσιότητας την Πέμπτη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για το «Ποντίκι», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ κατά 0,5%.

Τα στοιχεία της έρευνας, που έγινε την Τρίτη και την Τετάρτη σε δείγμα περίπου 1.000 πολιτών, θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 25,5% και τη ΝΔ 25%.

Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6%, το Ποτάμι με 5%, το ΚΚΕ συγκεντρώνει επίσης 5%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, η Λαϊκή Ενότητα 4%, η Ένωση Κεντρώων 3,5% και οι ΑΝΕΛ 2,5%.

Την ίδια ώρα, στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας με 36% και ακολουθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 33%.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. παιζει ναναι 2ος ο λαικος συνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2ος από τό τέλος θά είναι μέ τόσους ψευτοέλληνες πού γέμισε ή Ελλάδα. Τά βοθροπόταμα θά κάνουν θραύση. Θά γίνει πάλι πολύ καλή ''δουλειά'' μαγειρέματος από τήν εταιρεία τών rothchilds (sigular logic) πού έδωσαν οί προδότες γιά νά βγάζουν νοθευμένα αποτελέσματα, καί θά δείς τήν χρυσή αυγή προτελευταία καί θά καραφλιάσεις. Φιλαράκι καταλαβέ το, στήν ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΣ όλα τά κακά μπορούν νά γίνουν. Δέν έχουμε πιά έθνος, ένα παρακράτος εβραιομασσόνων έχουμε πού κυβερνά δικτακτορικά όπως γουστάρει. Τολμούν καί ομιλούν ακόμα καί σήμερα τά ανθελληνικά σκουλήκια γιά ''δικτακτορία'' επί Παπαδόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή