Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Το ISIS εκτέλεσε με μία σφαίρα στο κεφάλι έναν «βλάσφημο»


Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δημοσίως στη βορειοανατολική επαρχία Χασάκα στη Συρία, με μια σφαίρα στο κεφάλι, έναν άνδρα κατηγορούμενο για βλασφημία.

Ο νεαρός «βλάσφημος» οδηγήθηκε στη μέση ενός δρόμου και με κοινό τζιχαντιστών να παρακολουθεί, αφού αναγνώστηκε δημοσίως η απόφαση του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία, τον σκότωσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Βλασφημία ονομάζεται λέξη ή φράση η οποία αναφέρεται με ασέβεια και υβρίζει, ιδιαίτερα τα θεία. Γενικά καλείται κάθε προσβολή της τιμής, κυρίως δε η προβολή των θείων, είτε με απόδοση θείων ιδιοτήτων στους ανθρώπους ή με ύβρεις κατά του θεού ή με ασεβείς εκφράσεις.

Η ποινή του θανάτου για τους βλάσφημους είναι αρχαία παράδοση στη Μέση Ανατολή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου