Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ρωσία: "Θα αυξήσουμε σε ένταση τις αεροπορικές επιδρομές - 600 ισλαμιστές εγκατέλειψαν τις θέσεις τους για να γλιτώσουν"


του Βασίλη Καπούλα
"Όχι μόνο θα συνεχίσουμε τις αεροπορικές επιδρομές αλλά και θα αυξήσουμε την ένταση τους τη στιγμή που 600 ισλαμιστές εγκατέλειψαν τις θέσεις τους για να γλιτώσουν και προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη" τόνισε σε ενήμερωση το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας το οποίο αποκάλυψε πως Ρώσος στρατηγός ενημέρωσε τον Αμερικανό ομόλογο του στη Βαγδάτη μία ώρα πριν ξεκινήσουν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί!

Το ρωσικό ΥΠΑΜ, ενημέρωσε πως εξαπέλυσε 60 αεροπορικές επιδρομές και έπληξε 50 υποδομές του ISIS στη Συρία σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, Andrei Kartapolov.

"Η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει πλήξει υποδομές του ISIL και έχει μειώσει σημαντικά την συμβατική δύναμη του και την απειλή του σε τρεις ημέρες επιχειρήσεων" είπε ο Andrei Kartapolov.

"Οι ισλαμιστές αφήνουν τις θέσεις τους στη Συρία και περίπου 600 μισθοφόροι προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη για να γλιτώσουν από τις ρωσικές επιδρομές και τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις".

"Έχουν εντοπιστεί ισλαμιστές να αφήνουν τις θέσεις τους και τις περιοχές που είχαν καταλάβει" είπε ο Kartapolov: "Πανικός και απόγνωση τους έχει καταλάβει. Περίπου 600 εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και προσπαθούν να γλιτώσουν μπαίνοντας στην Ευρώπη".

"Οι ΗΠΑ μας ενημέρωσαν ότι στην περιοχή υπάρχουν μόνο τρομοκράτες".

Παράλληλα, αποκαλύπτεται το παρασκήνιο ειδοποίησης των ΗΠΑ πίσω από την έναρξη των ρωσικών βομβαρδισμών στη Συρία.

Ρώσος Στρατηγός ενημέρωσε τον αμερικανό ομόλογό του στη Βαγδάτη μία ώρα πριν ξεκινήσουν οι (επίσημοι) ρωσικοί βομβαρδισμοί στη Συρία και τους τόνισε "για την ασφάλεια σας να εγκαταλείψετε την περιοχή"

Τέλος, ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΑΜ τόνισε ότι τα ρωσικά μαχητικά θα συνεχίσουν τις επιδρομές εναντίον του ΙSIS με αυξημένη ένταση.

" Δεν θα συνεχίσουμε μόνο τις αεροπορικές επιδρομές αλλά θα αυξήσουμε και την ένταση τους" είπε ο Andrei Kartapolov.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Μα γιατι φευγετε.που πατε. για καθηστε δω τωρα να δειτε ποσα απιδια πιανει ο σακος;Αλλα ξεχασα. ανοιξανε τα συνορα στον εβρο οι "δευτερη φορα ΑΡΙΣΤΕΡΑΑΑ" και μοιραζουνε διαβατηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμαστείτε πούστηδες λαθρολάγνοι, έρχωνται οί βαρβάτοι λαθρογαμιάδες σας νά σάς ιππεύσουν. Βγάλτε τά καρότα από μέσα σας, έρχεται φρέσκο πράμα νά ικανοποιηθούν τά βρώμικα πάθη σας συριζοκαροτάκηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή