Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τουρκικές αεροπορικές επιθέσεις σε κουρδικές επαρχίες και στο Βόρειο Ιράκ



Η τουρκική πολεμική αεροπορία έπληξε κρησφύγετα των Κούρδων αυτονομιστών στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας καθώς και σε κρησφύγετα  τους στο βόρειο Ιράκ, στο όρος Καντίλ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση από τουρκικό Γενικό Επιτελείο, εννέα μαχητικά F-16 την Κυριακή βομβάρδισαν περιοχές στην νοτιοανατολική Τουρκία καθώς και σε 17 θέσεις Κούρδων αυτονομιστών στις ορεινές περιοχές Μετίνα και Καντίλ όπως και τις πόλεις Σίνα και Χαφτανίν στο βόρειο Ιράκ.

Στην νοτιοανατολική Τουρκία, το Σάββατο, γράφει η Σαμπάχ, βομβαρδίστηκαν καταφύγια και υπόγειες αποθήκες όπλων που χρησιμοποιούνται από το PKK στις περιοχές  Χακάρι,  καθώς και βορειοανατολικά στην περιοχή του  Καρς κρησφύγετα του PKK, την Κυριακή.

http://www.echedoros-a.gr/2015/10/blog-post_86.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου