Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Μπλανσάρ: Ελάχιστες οι πιθανότητες "βουτιάς" της κινεζικής οικονομίας


Ελάχιστες θεωρεί τις πιθανότητες «βουτιάς» της κινεζικής οικονομίας ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, Ολιβιέρ Μπλανσάρ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι σε περίπτωση που συμβεί, θα επιφέρει παγκόσμια οικονομική κρίση.

Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανέφερε στο Reuters ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αξιωματούχοι του Ταμείου συναντήθηκαν αρκετές φορές με Κινέζους αξιωματούχους. «Με βάση την ανάλυση των δεδομένων που έχω δει, δεν πιστεύω ότι η κινεζική οικονομία έχει επιβραδυνθεί τόσο πολύ μέχρι τώρα» ανέφερε ο κ. Μπλανσάρ και πρόσθεσε «πιστεύω ότι η πιθανότητα μιας μεγάλης πτώσης στην ανάπτυξη της Κίνας είναι μικρή».

Το ΔΝΤ προβλέπει ότι η κινεζική οικονομία θα αναπτυχθεί με 6,8% φέτος και 6,3% το 2016. «Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς από πού θα προέλθει η επιβράδυνση» σημείωσε ο ίδιος. Όπως διευκρίνισε, ο υπόλοιπος κόσμος δεν θα σταματούσε ξαφνικά να αγοράζει από την Κίνα, ενώ οι Κινέζοι καταναλωτές θα συνέχιζαν να αγοράζουν. Μόνο μια κατάρρευση στις επενδύσεις από τις κρατικές εταιρείες και τις τοπικές αρχές θα μπορούσε να οδηγήσει σε απότομη προσγείωση, κάτι που δεν φαίνεται πιθανό, πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου