Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η Αίγυπτος απορρίπτει εικασίες για κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου από ισλαμιστές


Η Αίγυπτος αρνήθηκε δημοσιεύματα διεθνών πρακτορείων, ότι το ρωσικό αεροπλάνο  που μετέφερε 217 τουρίστες και κατέπεσε σε όρος στο Σινά, χτυπήθηκε από ισλαμιστές, όπως αναφέρει αγγλόφωνη εφημερίδα της Αιγύπτου.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι ομάδες διάσωσης βρήκαν στα συντρίμμια του ρωσικού αεροπλάνου κοντά στην αλ Χασσάνα, 35 χιλιόμετρα από την παραλιακή πόλη Αλ Αρίς, μετά από μια καθυστέρηση που προκλήθηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αεροπορίας.

Η αιγυπτιακή κρατική εφημερίδα ‘αλ Αχράμ’ αναφερόμενη στον Αϊμαν αλ Μοκάντεμ, ο οποίος είναι επικεφαλής για τη διερεύνηση του ατυχήματος, σημειώνει ότι ο πιλότος του ρωσικού αεροσκάφους είχε δηλώσει τεχνικό πρόβλημα και ζήτησε άμεση προσγείωση σε πλησιέστερο αεροδρόμιο.

Το αιγυπτιακό δημοσίευμα σημειώνει ότι ρωσικές πηγές ανέφεραν ότι το αεροσκάφος είχε τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν  αυτήν την εβδομάδα.
Ήδη, 50 ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο της συντριβής προκειμένου να διακομίσουν τις σορούς στο Κάιρο.

http://www.echedoros-a.gr/2015/10/blog-post_273.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου