Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

"Фокус": Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει Ελληνική είπε ο πρόεδρος της Ελλάδας


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος – γράφει το βουλγαρικό ‘Φόκους’-  στις γιορτές που είναι αφιερωμένες στην απελευθέρωση της πόλης της Ελασσόνας κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων, έλαβε τον τίτλο του ‘Επίτιμου Δημότη’ εκ μέρους των τοπικών αρχών.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Παυλόπουλος είπε ότι «Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει Ελληνική».

Πρόσθεσε «αυτοί που αμφισβητούν τον ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας παρουσιάζονται ως ανόητοι με τις χωρίς νόημα δηλώσεις», είπε ο πρόεδρος της Ελλάδας.

Ο Παυλόπουλος υπογράμμισε τη σημασία της απελευθέρωσης της πόλης από τους Οθωμανούς «αυτή η  στρατιωτική επιτυχία οδήγησε στην ένταξη της Μακεδονίας στην υπόλοιπη Ελλάδα», πρόσθεσε.

http://www.echedoros-a.gr/2015/10/blog-post_17.html

1 σχόλιο:

  1. Εσένα περιμέναμε καραμασσωνάρα τού κερατά νά μάς πείς τί εστί Μακεδονία. Γιά τό όνομα πού υιοθετούν οι΄ γυφτοσκοπιανοί μέ τίς ευλογίες τών εβραιοσιωνιστών αφεντικών σου ούτε μία κουβέντα, γαμώ τήν στοά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή