Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ο Χριστός και η Παναγιά δεν τιμωρούν, αγαπούν...


Ακούμε συχνά κάποιον να λέει. Έκανα αυτό το άσχημο πράγμα και η Παναγιά με τιμώρησε. Άλλος πάλι λέει. Διέπραξα αυτό το κακό και ο Χριστός με τιμώρησε. Η ο Άγιος με τιμώρησε. Πόσο λάθος κάνουμε παιδιά μου. Πόσο μεγάλο λάθος. Ούτε η Παναγιά τιμωρεί κανέναν, ούτε ο Χριστός μας, ούτε φυσικά και κανένας Άγιος. 
Αλήθεια λέω. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν μπορούν να τιμωρήσουν κανέναν παιδιά μου. 
Η ενέργεια τους αποτελείται από αγνή και καθαρή αγάπη. Και η αγάπη δεν μπορεί να κάνει κακό. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν μπορεί. Αν κάνει κακό, τότε δεν θα είναι αγάπη. 
Και αφού είναι αγνή και καθαρή αγάπη και τίποτα άλλο, δεν μπορεί να κάνει κακό. 
Τι συμβαίνει τότε και όταν διαπράξουμε κάτι κακό, μας έρχεται καρπαζιά ένα δυσάρεστο γεγονός, που εμείς μεταφράζουμε σαν τιμωρία από τον Χριστό ή την Παναγία; 
Έχετε ακούσει την έκφραση, αυτόν τον πήρε ο διάολος και τον σήκωσε.; Ε κάτι τέτοιο συμβαίνει. Όσο είμαστε σε αρμονία με την αγάπη του Κυρίου μας, έχουμε σαν ασπίδα αυτή την αγάπη και ο πονηρός δεν μπορεί να μας πειράξει. Εκτός από κάτι μικρές φωνούλες που εμφανίζονται που και που ,δεν μπορεί να μας κάνει κακό. Και καμιά φορά ακόμα και αυτές οι μικρές φωνούλες είναι παιχνίδια του μυαλού μας και δεν έχουν σχέση με τον πονηρό. 

Όταν όμως διαπράξουμε ένα σοβαρό αμάρτημα και ειδικά όταν αυτό το αμάρτημα έχει καταστροφικές συνέπειες για κάποιον άλλο, ή έχουμε προσβάλει ή βρίσει τον Θεό και την Παναγία μας, τότε αυτομάτως χάνουμε την αρμονία της αγάπης του Χριστού μας, η ασπίδα προστασίας μας φεύγει από τα χέρια μας και απροστάτευτοι πλέον γινόμαστε έρμαιο στα χέρια του πονηρού, που με μεγάλη του χαρά θα μας περιλάβει για να εκτελέσει αυτό που του δίνει μεγάλη χαρά. Να μας πονέσει .Και εμείς αντί να καταλάβουμε τι συμβαίνει και να τρέξουμε με δάκρυα στα μάτια να επανορθώσουμε ότι μπορούμε και να ξανά βρούμε την προστασία μας στην αγάπη του Κυρίου μας, λέμε με τιμώρησε η Παναγιά η ο Χριστός. 
Και ξεκαρδίζεται στα γέλια ο πονηρός. 
Όχι παιδιά μου. Ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι του Κυρίου δεν τιμωρούν. Αγαπούν. 
Και πονούν να μας βλέπουν να υποφέρουμε. Εμείς ανοίγουμε την πόρτα και βγαίνουμε από την περιοχή προστασίας του Κυρίου. 
Με εξομολόγηση, ειλικρινή μεταμέλεια και την ευλογία του ιερέα ,μπορούμε να ξαναβρεθούμε σύντομα σε αρμονία πάλι με την αγάπη του Κυρίου μας. Και να είμαστε προστατευμένοι.. 
Ο καλός Θεός και η Παναγιά μας να σας προστατεύουν από κάθε κακό. 
Πατήρ Ιωάννης

http://agapienxristou.blogspot.gr/2015/10/blog-post_23.html
Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ 12ΘΕΪΣΤΩΝ

    Από την δεκαετία του 1990 εμφανίστηκαν ομάδες στην Ελλάδα που σκόπιμα έσπειραν αναλήθειες και ψεύδη όσον αφορά την σχέση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, με σκοπό την κηλίδωση της Ελληνορθοδοξίας και την διχόνοια στον ελληνικό λαό.

    https://www.youtube.com/watch?v=Kp42JRFVhCg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi !!! nouthetoun ta paidia tous ki ayto ginete epidi o anthropos kanei oti tou katevei ki oti ginei ki etsi ayto exei sunepies !!! o xristos kai h panagia ponoun gia thn planh tou anthropou ki afinoun na pernaei kapoia pragmata gia na simorfonete !! pote o xristos ki ta agia de thelisan na ekdikithoun tous anthropous !!! oi anthropoi omos oti spiroun therizoun ap amualia dikh tous ki egoismo !! o theos edose nou ki eleytheria ston anthropo de ton ekane ktima tou na ferete opos thelei o dimiourgos an ki ayto einai pros to sumferon ton anthropon giati ta aytonoita pou einai oi entoles tou theou ki de katalavainoume fernoun thn galinh !!! oi entoles aytou einai agapate sumponate ki na eiste agnoi !! emeis eimaste poniroi ta theloume ola dika mas ki thn patoume ki thn patoun ki anthropoi pou de ften ki plironoun thn kakia ton egoiston !!! o theos pote de zhta timoria zhta omos to pathima na ginete mathima oste pote na mhn to kanoume xana kati pou mas fernei kako sthn zoh ki otan pame pano h sunidish tha mas kaiei

    ΑπάντησηΔιαγραφή