Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ προειδοποίησε την ΕΕ για νέα επικείμενη μεγάλη εισροή προσφύγων χωρίς αποτέλεσμα


Η Μόσχα αναφερόμενη  στην Ελλάδα και το μεταναστευτικό ζήτημα, τονίζει ότι οι Βρυξέλλες  δεν «κινούνται» δραστήρια στο ζήτημα της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών στην ΕΕ, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων τονίζουν ότι, ενώ  ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς  σημείωσε  ότι η Αθήνα έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για ένα  νέο κύμα μετανάστευσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση απλά  «ποιεί την νήσσαν».

Πριν δύο ημέρες οι Τούρκοι διέρρευσαν ότι περίπου τρία εκατομμύρια πρόσφυγες θα αποτελέσουν το νέο «τσουνάμι» το οποίο απειλεί να πνίξει την χώρα μας.

Η πατρίδα μας προειδοποίησε επανειλημμένως την ΕΕ σχετικά με την επικείμενη εισροή των προσφύγων, αλλά κανείς δεν ακούει , δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην Βουλή κατά την συζήτηση του κυβερνητικού προγράμματος.

« Ενημερώνουμε από τις αρχές Φεβρουαρίου όλους τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για τον νέο κύμα μετανάστευσης, ιδιαίτερα μετά τους βομβαρδισμούς στην Συρία . Οι Ευρωπαίοι  μας είπαν ότι το γνωρίζουν και ότι έχουμε καιρό μπροστά μας . Σήμερα βλέπουμε ότι η ΕΕ δεν πράττει απολύτως τίποτα και  δεν ακούει την  ανάλυσή μας »,  δήλωσε ο Κοτζιάς.

Από την αρχή του έτους στην Ευρώπη, έχουν εισέλθει  εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες . Σύμφωνα με τον Οργανισμό της ΕΕ για την ασφάλεια των συνόρων «Frontex»,  μέχρι το τέλος  Σεπτεμβρίου στην ΕΕ ήρθαν περίπου 630,000 μετανάστες. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι η σημερινή κρίση της μετανάστευσης στον κόσμο είναι η μεγαλύτερη από τον Β “Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με άρθρο μας  στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr  (Η Γερμανία θα «κατακτήσει» την Ευρώπη με την βοήθεια των μεταναστών). θεωρούμε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης.

Η μετανάστευση θα μπορούσε να αντιστρέψει την κύρια αδυναμία της Γερμανίας, την επισφαλή δημογραφική κατάσταση της,  και να βοηθήσει στην καταβολή των συντάξεων του μέλλοντος , αναφέρει σχετική ανάλυση.

Οι μετανάστες είναι σημαντικά νεότεροι από τον εγχώριο πληθυσμό. Λαμβάνοντας υπόψη τις μείζονες δημογραφικές προκλήσεις της Γερμανίας, αυτό αποτελεί μια ευχάριστη είδηση.

Πολλοί μετανάστες διαθέτουν συγκεκριμένες δεξιότητες, αλλά  και την ικανότητα και την προθυμία για εργασία. Το «άνοιγμα» της γερμανικής αγοράς εργασίας γρήγορα και διεξοδικά προς  τους μετανάστες, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη γερμανική οικονομία. Η σημαντική αύξηση στην φτηνή προσφορά εργασίας θα συμβάλει επίσης στην αύξηση της γερμανικής παραγωγής.

Η άλλη παράμετρο είναι η πλήρης και ολοκληρωτική απόχριστιανοποίηση των Ευρωπαίων,  κάτι που θα αλλάξει ολόκληρη την δομή της ηπείρου μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου