Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός κατηγορεί τους Αριστερούς και τον Σόρος για τους μετανάστες


Βουδαπέστη.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν κατηγόρησε τους Αριστερούς, τους χρηματοδότες τους, τους ακτιβιστές  και τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος. Τους προέτρεψε, μάλιστα,  να αναλάβουν την ευθύνη για τη σημερινή κρίση των προσφύγων στην Ευρώπη.


«Αυτή η εισβολή (των μεταναστών) αφενός είναι έργο των λαθρεμπόρων και από την άλλη, εκείνων των ακτιβιστών (των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) που υποστηρίζουν κάθε τι που αποδυναμώνει τα κράτη –έθνη», δήλωσε ο Όρμπαν στο ουγγρικό κρατικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με το Τανγιούγκ.

«Αυτός ο δυτικός τρόπος σκέψης και το δίκτυο ακτιβιστών, αντιπροσωπεύουν όσο μπορούν καλύτερα τις ιδέες του Τζορτζ Σόρος», είπε ο Όρμπαν.

Σύμφωνα με τις απόψεις του – σημειώνει το δημοσίευμα-  εφόσον «δεν υπεραμύνονται την Ευρώπη, τότε συνειδητοποιούμε ότι εξυπηρετούν τα όνειρα των χρηματοδοτών τους, με τους διακρατικούς ακτιβιστές και αξιωματούχους που κανείς δεν τους έχει εκλέξει».

Τόνισε, επίσης, ότι η ευρωπαϊκή αριστερά εργάστηκε για να υπονομεύσει τα εθνικά κράτη προς όφελος μιας διεθνούς κοσμοπολίτικης κοινότητας.

«Είναι δύσκολο να φαντασθεί κανείς ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες με τεράστιες λειτουργικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν ήταν προετοιμασμένες για την εισροή των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων στην Ευρώπη», είπε.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα, δεν έχει καμία δημοκρατική βάση, στην οποία στηρίζεται η ΕΕ, και οι οργανωμένοι θεσμοί της κινούνται προς την αναρχία.

«Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να αρχίσουν να ξυπνάνε και να συνειδητοποιούν ότι η μετανάστευση είναι ένα πολιτιστικό θέμα και αφορά την ταυτότητά μας», κατέληξε ο Όρμπαν.

http://www.echedoros-a.gr/2015/10/blog-post_694.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου