Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Σκληρό μήνυμα Ερντογάν ότι δεν θα ανεχθεί «τετελεσμένα» στη Συρία


Η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχθεί «ο τρόμος να λάβει το πάνω χέρι» ή να υπάρξουν τετελεσμένα δίπλα στα σύνορά της, δήλωσε σε οξείς τόνους ο πρόεδρος της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν.
Η ισλαμοσυντηρητική ηγεσία της Τουρκίας, εξ αρχής φιλική προς τη συριακή αντιπολίτευση και ειδικά προς τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, έχει ξεκαθαρίσει, όπως και πολλές δυτικές χώρες, ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση στο συριακό χωρίς την αποχώρηση του σιίτη μουσουλμάνου, φιλοϊρανού προέδρου της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ. 
Oι ρωσικοί βομβαρδισμοί, οι οποίοι άρχισαν την Τετάρτη ενισχύουν το καθεστώς Άσαντ και έρχονται σε αντίθεση με τις επιδιώξεις της Τουρκίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου