Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Iσλαμιστές μαζί με πράκτορες της CIA εκτόξευσαν πύραυλο TOW εναντίον του Συριακού στρατού - Τραυματίστηκε Ρώσος αξιωματικός - Τ.Μακέιν: "Να δώσουμε αντιαεροπορικά στους ισλαμιστές" δ



Κλιμακώνεται επικίνδυνα η κατάσταση στη Συρία αφού δυτικοί πράκτορες, πιθανότατα αμερικάνοι, εξαπέλυσαν αμερικανικό αντιαρματικό πύραυλο TOW εναντίον θέσης του συριακού στρατού με πληροφορίες να αναφέρουν πως τραυματίστηκε και ρώσος αξιωματικός ενώ δύο γερουσιαστές των ΗΠΑ οι John McCain και Tom Cotton καλούν την αμερικανική κυβέρνηση να καταρρίψει τα ρωσικά μαχητικα και να εξοπλίσει με αντιαεροπορικά τους ισλαμιστές. Κάποιοι βιάζονται να ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος...

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, στο 1:21 ακούγεται κάποιος στα αγγλικά να δίνει εντολή λέγοντας: 'Hold on a second'.. Προφανώς δεν μιλάει αραβικά άρα είναι δυτικός πράκτορας που γνωρίζει καλά τα αμερικανικά όπλα ενώ αναλυτές (οι Ρώσοι ήδη αναλύουν το βίντεο) επισημάνουν ότι έχει και αμερικανική προφορά.. (πράκτορας CIA).

Ταυτόχρονα, ο Γερουσιαστής John Mc Cain κάλεσε τις ΗΠΑ να προμηθεύσουν τους ισλαμιστές με  ανταεροπορικά για να καταρρίψουν τα ρωσικά μαχητικά ενώ τόνισε πως ο "Μ.Ομπάμα έχει σημάνει υποχώρηση των ΗΠΑ από τη Μέση Ανατολή" και πρόσθεσε " στις ΗΠΑ υπάρχει έλλειμα ηγεσίας"!

"Οι Ρώσοι ενισχύουν την στρατιωτική τους θέση σε ολόκληρη τη Μεσόγειο και επιτίθενται πρώτοι. Βλέπουμε μια ρωσική στρατιωτική μηχανή που ετοιμάζεται να ξεριζώσει τον  FSA"!

"Oι Ρώσοι μας γελοιοποίησαν, ξέρετε πως μάθαμε για τους ρωσικούς βομβαρδισμούς; Ένας στρατηγός τους εμφανίστηκε στην Βαγδάτη και μας ενημέρωσε ότι σε μια ώρα "ξεκινάμε, φύγετε" Μας περιφρονούν"!, ο Β.Πούτιν έχει το πάνω χέρι και μας λέει χαρακτηριστικά θα πετάμε όπου θέλουμε όταν το θέλουμε γι αυτό φύγετε

"Τους παρακαλάμε πέφτοντας στα γόνατα, παρακαλούμε συντονιστείτε μαζί μας"

"Δεν θα κατέρριπτα εγώ τα ρωσικά μαχητικά αλλά αυτό θα έκανα αυτό που κάναμε στο Αφγανιστάν να δώσουμε δηλαδή αντιαεροπορικά στους ισλαμιστές (FSA), υπάρχει διαθέσιμος εξοπλισμός".

Στην ερώτηση αν κλιμακωθεί περαιτέρω η κατάσταση με αυτή τη κίνηση απάντησε απλά ότι "αυτή η κυβέρνηση, αυτός ο πρόδερος δεν θα κάνουν τίποτα, δεν έχουμε καμία στρατηγική".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Γερουσιαστής Tom Cotton ο οποίος σε συνέντευξη του τονίζει ότι ΗΠΑ πρέπει να καταρρίψουν τα ρωσικά μαχητικά που πετάνε πάνω από τη Συρία και προσθέτει ότι η Ρωσία είναι εχθρός και το Βλαντιμίρ Πούτιν κατάσκοπος της KGB!

Επιπλέον αναφέρει ότι οι ΗΠΑ πρέπει να κάνουν "no fly zone" πάνω από τη Συρία και να το γνωστοποιήσουμε σε όλους ότι τα μαχητικά που θα μπαίνουν σε αυτή τη ζώνη θα καταρρίπτονται! Θα πρέπει να το κάνουμε ξεκάθαρο προς όλους ότι θα πετάμε όπου θέλουμε και όταν το θέλουμε"!

"Ο Β.Πούτιν μας ταπεινώνει, ταπεινώνει τις ΗΠΑ"! Αν δεν τραβηξουμε μια γραμμή τώρα και δεν την ενισχύσουμε (στρατιωτικά τη δέσμευση μας) θα υπάρξει μια επιλογή μεταξύ ταπείνωσης και πολέμου"!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου