Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η Ινδία δηλώνει έτοιμη να αγοράσει S-400 Triumph από τη Ρωσία


Στην προμήθεια των ρωσικών αντιαεροπορικών-αντιβαλλιστικών συστημάτων S-400 Triumph προχωράει η Ινδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times of India», η ινδική Πολεμική Αεροπορία έχει υποβάλει πρόταση στην Κυβερνητική Επιτροπή για τις αμυντικές προμήθειες, για την προμήθεια 12 συστοιχιών του συστήματος, το οποίο θεωρείται από τα αποτελεσματικότερα στον κόσμο.

Η πρόταση για την προμήθειά τους έγινε την παραμονή της επικείμενης επίσκεψης του υπουργού Άμυνας της Ινδίας στη Μόσχα, προκειμένου να παρευρεθεί, όπως μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Itar-Tass σε συνεδρίαση της διμερούς διακυβερνητικής επιτροπής, η οποία θα προετοιμάσει τη ρωσο-ινδική σύνοδο κορυφής του ερχομένου Δεκεμβρίου.

Ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της Ινδίας, ανέφερε ότι «προβλέπεται πως μετά την υπογραφή της διακυβερνητικής συμφωνίας, η παράδοση των S-400 και η διαδικασία σε λειτουργία θα πρέπει να υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια».

Να σημειωθεί πώς στις 13 Απριλίου 2015 ανακοινώθηκε ότι η Κίνα θα ήταν η πρώτη χώρα που θα προμηθευόταν τους S-400. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα οπλικά συστήματα με τους νέους πυραύλους αναχαίτισης του, τους 40N6 να του επιτρέπουν να αναχαιτίζει με αποτελεσματικότητα βαλλιστικούς πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς. 

Κάθε πυροβολαρχία του συστήματος – που έχει βεληνεκές 400 χιλιομέτρων – παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης εμπλοκής 36 στόχων και μπορεί να εκτοξεύσει μέχρι έως 72 πυραύλους.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλουν να πουλήσουν τα νεφρά σας; Έχετε που αναζητούν μια ευκαιρία να πουλήσουν τα νεφρά σας για τα χρήματα Λόγω των οικονομικών καταρρεύσει και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό των χρημάτων για τους νεφρούς σας. Στείλτε μας ένα email στο: khrimshospital@gmail.com Με τις καλύτερες ευχές Γιατρός Holger Adwald

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά νέα !!!!!!!!! Έχετε ανάγκη από χρηματοδότηση για να ξεκινήσει μια επιχείρηση, εξοφλήσει το χρέος ή να πληρώσουν τους λογαριασμούς και το βρίσκετε δύσκολο να πάρετε κεφαλαίων λόγω Δύσκολο διαδικασία δανεισμού από τις τράπεζες και άλλους δανειστές. Στη συνέχεια, εδώ είναι σας Ευκαιρία, Είμαι ο κ Αλέξης, ένα φημισμένο δανειστή που υπήρξαν στον τομέα των χορηγήσεων για πολλά χρόνια και είμαστε credibl? Αυτή τη στιγμή δεν προσφέρουν δάνεια σε μια γρήγορη, εύκολη και προσιτή τιμή. Οι ενδιαφερόμενοι shouldnt παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο (Fidelity Οικονομικές houses@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή