Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Εκατό χιλιάδες Αλβανοί εγκατέλειψαν το Κοσσυφοπέδιο σε ένα εξάμηνο



Εκπρόσωπος του Κέντρου Μελετών για την Ασφάλεια του Κοσσυφοπεδίου (QKKS) ανέφερε το αποτέλεσμα μελέτης για τον αλβανικό πληθυσμό του Κοσσυφοπεδίου,  τονίζοντας ότι από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους μέχρι τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, εγκατέλειψαν το Κοσσυφοπέδιο περισσότεροι από 100 χιλιάδες  πολίτες αλβανικής καταγωγής.

Το ποσοστό αυτό φυσικά έχει αυξηθεί  μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Epoka e re» ( Νέα Εποχή) οι λόγοι της μετανάστευσης είναι η έλλειψη οικονομικής ανάπτυξης, η φτώχεια, η βαθιά ανεργία και η σοβαρή μείωση της εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

Το φαινόμενο αυτής της -κατά δεκάδες χιλιάδες - μετανάστευσης για μια καλύτερη ζωή έχει σοβαρό αντίκτυπο στην καθυστέρηση της απελευθέρωσης της βίζας, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post_104.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου