Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η Τουρκία Στέλνει Συνέχεια Τζιχαντιστές στη Συρία !!


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Σύμφωνα με συνέντευξη στην BalkanInsight Αλβανού πρώην μαχητή του ISIS στη Συρία, φαίνεται ότι το πιο εύκολο πέρασμα για όσους θέλουν να καταταγούν και να πολεμήσουν για τον ISIS είναι μέσω Τουρκίας. Η Τουρκία όπως φαίνεται, όχι μόνο δεν εμποδίζει τη διέλευση, αλλά με συγκεκριμένους ανθρώπους της, που βγάζουν και το μεροκάματο, ουσιαστικά τους οδηγεί σε συγκεκριμένα περάσματα στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας..

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Ebu Merjem  το ταξίδι στη Συρία είναι πολύ απλό ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδρομή. Ταξιδεύεις αρχικά στην Κωνσταντινούπολη και μετά με λεωφορείο με 80 Ε μέχρι τα Συριακά σύνορα στην επαρχία Rehanlia. Εκεί βρίσκεις εύκολα κάποιον που σε περνάει από τα σύνορα.

Περιγράφει ο Merjem την περιοχή μεταξύ Τουρκίας – Συρίας ως εύκολη και ασφαλή για τους τζιχαντιστές. Εκατοντάδες από τη Γαλλία, Σουηδία, Αμερική, το Βέλγιο και άλλες χώρες μπαινοβγαίνουν μέσω ενός χαμηλού φράχτη, ο οποίος αποτελεί το σύνορο μεταξύ των δύο χωρών.


Η διακίνηση τζιχαντιστών από τη μια μεριά στην άλλη σε τίποτα δεν διαφέρει από άλλες μορφές διακινήσεων ανθρώπων, προφανώς εννοώντας τις διακινήσεις από Τούρκους των Σύριων προσφύγων και όλο το κύκλωμα που έχει στηθεί γύρω από αυτό. Ο Merjem όπως αναφέρει έδωσε σε ένα βοσκό χρήματα να τον βοηθήσει να περάσει τα σύνορα και να αναζητήσει στη συνέχεια την επαρχία Aleppo στη Συρία με σκοπό την ένταξη του στο ISIS.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε τους Τούρκους να καλύπτουν πλέον όλες τις αναγκαίες προς μάχη απαιτήσεις του ISIS, όπως προσωπικό με τον τρόπο που αναφέραμε, χρήματα διευκολύνοντας το παράνομο εμπόριο πετρελαίου του ISIS μέσω Τουρκίας, οπλισμό και πλέον πρόσφατα και αεροπορική προστασία καταρρίπτοντας μαχητικά αεροσκάφη των Ρώσων που πλήττουν στόχους του ISIS. Θεωρούμε ότι η Διεθνής κοινότητα έχει πλέον όχι μόνο ενδείξεις αλλά και αποδείξεις ότι η Τουρκία αποτελεί τον κύριο τρομοκράτη της περιοχής και εναντίον της οποίας θα πρέπει να ληφθούν τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά μέτρα.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος

Στρατηγικός Αναλυτής

Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειο

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου