Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Τουρκία: Αεροπορικές επιθέσεις σε δύο κουρδικές επαρχίες την ημέρα των εκλογών


Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε την πραγματοποίηση αεροπορικών επιθέσεων στο εσωτερικό της χώρας, στις επαρχίες του Σιρνάκ και του Χακάρι, κατά την ημέρα της διενέργεια των βουλευτικών εκλογών στη χώρα.


Οι επιθέσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγιναν σε θέσεις και κρησφύγετα των Κούρδων αυτονομιστών σε ορεινές περιοχές των δύο επαρχιών και από τις οποίες καταστράφηκαν καταφύγια και αποθήκες πυρομαχικών της κουρδικής οργάνωσης.

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας έκαναν εφόδους, σήμερα,  στην επαρχία Μπιτλίς, στην επαρχία Χακάρι , στο Ντιγιαρμπακίρ και στην Τούντζελι, σε σπίτια υπόπτων όπου εντοπίστηκαν εκρηκτικά υλικά και όπλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου