Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Απάνθρωπη κίνηση: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής επιτίθεται με μάνικες νερού εναντίον βάρκας με πρόσφυγες


Την ώρα που σε Λέσβο, Μυτιλήνη και όλα τα ελληνικά νησιά στα οποία καταφθάνουν εκατοντάδες βάρκες με πρόσφυγες καθημερινά, παραδίδονται μαθήματα ανθρωπιάς και πολιτισμού, η "απέναντι" πλευρά προκαλεί με τον πλέον σοκαριστικό τρόπο! Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, φαίνεται σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής να "πυροβολεί" μία βάρκα που μετέφερε δεκάδες ανθρώπινες ζωές με πυροσβεστική μάνικα!

Το σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής αντί να βοηθήσει τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε μία πλαστική βάρκα, ρίχνει νερό με μεγάλη πίεση εναντίον τους!

Στόχος προφανώς είναι είτε η... "αποτροπή" της βάρκας, είτε η βύθισή της! Το βίντεο έχει τραβηχτεί μέσα από τη βάρκα των προσφύγων, ενώ η ανάρτησή του έγινε από την χρήστη του Twitter με το όνομα Daphne Toli.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ποιός είναι ό πολιτισμός ρέ βλάκα? Τά σκουπίδια πού αφήνουν πίσω τους? Τά σκατά τους μέσα στά καινούρια λεωφορεία μας? Ή χολέρα καί ή φυματίωση πού κόλλησαν οί ηλίθιοι αστυνομικοί-λιμενικοί πού πήγαν κοντά τους? Τό πασάλειμα μέ τά σκατά τους μέσα στό ιερό τών εκκλησιών μας? Αφού γιά εσένα όλα αυτά τά λαθροσκατά τά αποκαλείς πολιτισμό, καλύτερα νά μείνω απολίτιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή