Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πολεμικές μετακινήσεις δυνάμεων της Τουρκίας στα σύνορα με την Συρία


Με 18 μαχητικά αεροσκάφη F-16 «βγήκε σεργιάνι»  η τουρκική αεροπορία στα σύνορα με την Συρία.  Επίσης είχαμε μετακινήσεις  τουρκικών αρμάτων μάχης στα σύνορα με τους Τουρκμένους.   

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο σήμερα  Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 , έδωσε εντολή για την πραγματοποίηση  μιας από τις μεγαλύτερες  σε μέγεθος  περιπολίες στα σύνορα με την Συρία, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα  .

Σύμφωνα με αυτά , ολόκληρη τουρκική πολεμική μοίρα από  18 οπλισμένα τουρκικά μαχητικά F-16, περιπολούσε από το πρωί σε  συγκεκριμένες περιοχές των τουρκο-συριακών συνόρων , σύμφωνα με το  τουρκικό Γενικό Επιτελείο .

Στο πλαίσιο του περιστατικού με την κατάρριψη του  ρωσικού  βομβαρδιστικού αεροσκάφους Su-24 , πραγματοποιήθηκε επίσης «αναδιάταξη» των  μονάδων τεθωρακισμένων από τις δυτικές περιοχές της επαρχίας Χατάι στα σύνορα με την Συρία με τουλάχιστον 20 με 30 άρματα μάχης  .

Σημειώνεται ότι  στρατιωτικός εξοπλισμός αφίχθη  με την χρήση  τρένου  στην πόλη Γκαζιαντέπ, όπου αργότερα  τα άρματα φορτώθηκαν σε αρματοφορείς του τουρκικού στρατού. Συνοδεία της τουρκικής  αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής τα τουρκικά άρματα μάχης  παραδόθηκαν στην 5η  θωρακισμένη ταξιαρχία.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο , από το καλοκαίρι μεθοδικά και αθόρυβα οι Τούρκοι μεταφέρουν υλικό και άνδρες στα σύνορα με την Συρία . Συνολικά 32 άρματα μάχης είχε  μεταφέρει ο τουρκικός στρατός στα σύνορα με την Συρία, τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο ,   εν μέσω σεναρίων που φέρουν την Τουρκία να επεμβαίνει στην Συρία.

Τώρα μετέφεραν 20με 30 άρματα μάχης , κάτι το οποίο συνεπικουρούμενων των πληροφοριών περί ενίσχυσης σε προσωπικό και αεροσκάφη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, «φωνάζει» ότι πρόκειται να γίνει εισβολή στα Τουκομάνικα χωριά . Μια εισβολή που δεν πρόκειται να την επιτρέψουν οι Ρώσοι ο οποίοι σύμφωνα με άλλες πληροφορίες είναι  με το «δάκτυλο στην σκανδάλη».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι αναστέλλει στρατιωτικές επικοινωνίες με την Τουρκία. Κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρχει πλέον η οποιαδήποτε επικοινωνία για αποφυγή  χερσαίων επεισοδίων αλλά και   αεροπορικών μεταξύ των δύο χωρών.

Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά , αλλά με δεδομένη την φυσιογνωμία του Τούρκου και του Ρώσου Προέδρου η σύγκρουση φαίνεται να είναι  αναπόφευκτη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου