Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

"Βράζει" η Γερμανία για πρόσφυγες-λάθρο: Οι "σκληροί" δεξιοί απειλούν την Α.Μέρκελ με εμφύλιο πόλεμο!


Δραματική προειδοποίηση απεύθυνε μέσω του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου RT ο Γερμανός πολιτικός και στέλεχος του δεξιού Εναλλακτικού κόμματος Hansjoerg Mueller ότι η Γερμανία βρίσκεται στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου!

Αιτία για τις δηλώσεις του Γερμανού πολιτικού η απόφαση της Βαυαρίας να διερευνήσει τις πιθανότητες να κινηθεί δικαστικά εναντίον της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στο Βερολίνο για το θέμα του μεταναστευτικού κύματος που αντιμετωπίζει η χώρα και πόσο αυτό έχει διχάσει όπλο το έθνος.

Ο Mueller μιλώντας στο RT είπε πόσο το γερμανικό έθνος έχει διχαστεί εξαιτίας των μεταναστών.

Σε ερώτηση από το ρωσικό κανάλι για τον Βαυαρό δήμαρχο ο οποίος απείλησε να στείλει τους μετανάστες που δέχεται το ομόσπονδο κρατίδιο «πακέτο» στο Βερολίνο ο Mueller είπε:

«Το πρόσωπο που θέλει να τους στείλει στο Βερολίνο είναι ο κ. Dreter. Είναι δήμαρχος στο  Landshut μια πόλη κοντά στο Μόναχο. Κανονικά δεν έχει την δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο αλλά δεν ζούμε σε ομαλούς καιρούς.

Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ότι η Γερμανία ολισθαίνει μέρα με τη μέρα στην αναρχία. Σε αυτή την κατάσταση όλο και λιγότερα θέματα αντιμετωπίζονται μέσω του νόμου.

Αντίθετα όλο και περισσότερα προβλήματα διευθετούνται από πρόσωπα και πράξεις. Και το πρόσωπο που προχωρά σε πράξεις είναι αυτό που έχει και τη δύναμη. Οπότε αν είναι να τους στείλει στο Βερολίνο θα τους στείλει».

Σημειώνεται πως ο Βαυαρός αξιωματούχος τηλεφώνησε προσωπικά στην Γερμανίδα καγκελάριο για να της πει πως αν η Γερμανία δεχθεί 1 εκατ. μετανάστες τότε η πόλη του το Landshut δε θα δεχθεί πάνω από 1800 άτομα.

Σε άλλη ερώτηση του RT εάν απειλές σαν και αυτή μπορούν να επηρεάσουν την πολιτική της Μέρκελ ο Mueller δήλωσε:

«Το ελπίζω, γιατί η Γερμανία σήμερα είναι κάπου μεταξύ των ορίων της αναρχίας και της ολίσθησης προς ένα εμφύλιο πόλεμο, ή θα γίνουμε μια “banana republic” χωρίς κεντρική κυβέρνηση.

Ελπίζω ότι η απειλή αυτή του Dreter θα έχει κάποιο αποτέλεσμα , αλλά γνωρίζοντας όλα αυτά που κάνει η Μέρκελ αυτές τις ημέρες δεν το πιστεύω δυστυχώς».

Σε άλλη ερώτηση του RT εάν πιστεύει πως η Βαυαρία θα είναι η μόνη περιοχή που προχωρά σε τέτοιες πράξεις και απειλές ή αν θα ακολυθήσουν και άλλες ο Mueller είπε:

«Φυσικά και η Βαυαρία είναι πρώτη περιοχή γιατί επηρεάζεται περισσότερο. Ζούμε στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα της ροής των μεταναστών και των προσφύγων. Αλλά οι περιφέρειες της Γερμανίας που επηρεάζονται αμέσως μετά είναι αυτές της Σαξονίας και της Θουριγγίας.

Καταρχάς έχουν κοινά σύνορα με την Τσεχία και αυτός είναι ένας λόγος. Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι στην πρώην Α. Γερμανία ο κόσμος ξέρει πολύ καλά πως είναι να ζεις κάτω από ένα δικτατορικό καθεστώς. Βλέπουν πως η αποκαλούμενη δημοκρατίας μας ολισθαίνει προς ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Αυτή η προσωπική μου εξήγηση γιατί στη Σαξονία και τη Θουριγγία οι διαδηλώσεις είναι τόσο έντονες».

Τέλος απαντώντας εάν οι 1800 μετανάστες-πρόσφυγες είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει η Βαυαρία ο Γερμανός πολιτικός απάντησε:

«Όχι. Αυτός ο αριθμός των 1800 δεν έχει να κάνει με όλη τη Βαυαρία. Αφορά μόνο την συγκεκριμένη πόλη το Landshut η οποία έχει πληθυσμό 50.000 περίπου και ήδη φιλοξενεί 2000 ξένους και αυτό είναι μεγάλο φορτίο για την πόλη. Οπότε η Βαυαρία μπορεί να πάρει περισσότερους αλλά όχι πόλεις σαν το Landshut».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου