Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΗΠΑ: «Η αμερικανική εισβολή στο Ιράκ εμφάνισε το «ισλαμικό κράτος»


Τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, ‘παίζουν’ στις προεκλογικές αναμετρήσεις των Δημοκρατικών, για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο Γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς επέκρινε το Σάββατο την Χίλαρι Κλίντον- που επιδιώκει το χρίσμα των Δημοκρατικών- ότι η εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2003, όταν ήταν πρόεδρος ο Κλίντον, έκανε την εμφάνισή του το ‘Ισλαμικό Κράτος’ ως  ‘Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε’, όπως δημοσιεύει το «Σκάι Νιουζ Αράμπια».

Ο Σάντερς  αναφερόμενος στις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με τους εκατοντάδες νεκρούς, δήλωσε ότι « η δημιουργία του ISIS ήταν ένα από τα χειρότερα λάθη εξωτερικής πολιτικής στη σύγχρονη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών».

Και συνέχισε: 

«Τονίζω, ότι αυτή η καταστροφική εισβολή στο Ιράκ, για κάτι που αντιτιθέμεθα σθεναρά, υπήρξε η αιτία να διαλυθεί η ισορροπία στην περιοχή, που οδήγησε στην εμφάνιση της Αλ Κάιντα και το λεγόμενο ‘Ισλαμικό κράτος’.

«Δεν πιστεύω ότι ένας λογικός άνθρωπος δεν θα συμφωνούσε ότι η εισβολή στο Ιράκ οδήγησε σε αυτό το τεράστιο επίπεδο αστάθειας που βλέπουμε τώρα».

Από την πλευρά της η Χίλαρι Κλίντον, η οποία συχνά περιγράφει ότι αυτή είναι μια λάθος εκτίμηση, απάντησε ότι «το ιστορικό πλαίσιο της τρομοκρατίας τοποθετείται πολλά χρόνια πριν από την αμερικανική εισβολή στο Ιρά».

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post_94.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου