Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ρωσία: Σχεδιάζεται το κλείσιμο των συνόρων Συρίας –Τουρκίας


Το κλείσιμο των τουρκο-συριακών συνόρων θα λύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της τρομοκρατίας στη Συρία.


Αυτό ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα.

«Αυτό (ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ) πρότεινε να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για να κλείσουν τα σύνορα μεταξύ της Τουρκίας και της Συρίας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό «η Μόσχα υποστηρίζει ένθερμα αυτήν την πρωτοβουλία και είναι ανοιχτή σε κάθε συμφωνία σχετικά με πρακτικά μέτρα, φυσικά, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Συρίας».

Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Συζήτησαν για το συντονισμό των προσπαθειών κατά της τρομοκρατίας και την αντιμετώπιση  του ‘ισλαμικού κράτους’, γράφει το Ίντερφαξ.

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post_857.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου