Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Οι Κούρδοι υπόσχονται εκδίκηση για τους Ρώσους πιλότους



Κουρδική οργάνωση που κάνει εράνους για την υποστήριξη των χριστιανών προσφύγων στο Κουρδιστάν και συνδέεται στενά με τους Κούρδους αντάρτες στο Ιράκ και στη Συρία, έγραψε στην ιστοσελίδα της, σε κοινωνικό δίκτυο,  για την επιθυμία της να εκδικηθεί για το θάνατο των Ρώσων πιλότων του Su-24 που καταρρίφθηκε από τους Τούρκους πάνω από τη Συρία.


«Αγαπητή Ρωσία, οι Κούρδοι θα χαρούν να πάρουν εκδίκηση για τους πιλότους σας.  Με τα φορητά μας συστήματα αντιαεροπορικής  άμυνας  θα κάνουμε μια ζώνη απαγόρευσης πτήσης για τον Ερντογάν», σημειώνει η ανακοίνωση.

 Οι Κούρδοι αντάρτες αγωνίζονται κατά των τρομοκρατών και με τη συμβολή της ρωσικής αεροπορίας έχουν καταφέρει να πάρουν τον έλεγχο της πόλης Χατούνιγια στην επαρχία της αλ Χασάκα.

Οι πολιτοφύλακες άρχισαν να καταστρέφουν τα ορμητήρια των τρομοκρατών στην επαρχία της αλ Χασάκα, όπως αναφέρει η τηλεόραση ‘Ζβέζντα’.

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post_719.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου