Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

«Αμερικανοί και ΝΑΤΟ δοκιμάζουν την υπομονή της Ρωσίας»


Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ διατάραξαν εκ προθέσεως την  στρατιωτική εκστρατεία της Ρωσίας, στη Συρία, μια πράξη που μπορεί να οδηγήσει σε έναν  ολοκληρωτικό πόλεμο,  ισχυρίζεται ο αναλυτής Μπρους Γκανιόν (Bruce Gagnon) .


 Η κίνηση της Τουρκίας  με τη στόχευση του  ρωσικού αεροσκάφος πάνω από τη Συρία ήταν ένα  «επικίνδυνο»  και «προκλητικό» συμβάν, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, λέει ο Αμερικανός αναλυτής.


Αναφερόμενος στην κατάρριψη του ρωσικού  πολεμικού αεροπλάνου Su-24,  από τουρκικά F16, την Τρίτη, ο Bruce Gagnon, είπε στην  «Press TV»,  την Τετάρτη,  ότι η Άγκυρα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την πράξη αυτή,  χωρίς βοήθεια από τον Οργανισμό του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ).


"Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ", δήλωσε ο Gagnon.

«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα μπορούσε να λάβει μια τέτοια απόφαση, να καταρρίψει ένα ρωσικό αεροπλάνο από μόνη της», πρόσθεσε ο αναλυτής. «Πιστεύω ότι μάλλον έγινε μέσω του ΝΑΤΟ».


Ακόμη και η παραδοχή ότι το ρωσικό αεροσκάφος είχε παραβιάσει τα τουρκικά εναέρια σύνορα, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απροθυμία, από την πλευρά της Άγκυρας να συμμορφωθεί με τους κανόνες εμπλοκής  που είναι σχεδιασμένες για τέτοιες αντιπαραθέσεις, σημείωσε  ο Gagnon.


"Η Τουρκία δεν επικοινώνησε καθόλου- μέσω ασυρμάτου -με τον ρωσικό αεροπλάνο, δεν έκανε  καμία απολύτως προσπάθεια και αυτό οδηγεί στο να πιστέψει  κανείς τη ρωσική πλευρά ότι δεν ήταν πραγματικά σε τουρκικό έδαφος», είπε.


Σύμφωνα με τον Gagnon ένας πρόσθετος λόγος για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους είναι ότι  η Τουρκία έχει ισχυρούς δεσμούς με το ‘Ισλαμικό κράτος’ όσον αφορά τη διακίνηση του λαθραίου πετρελαίου από το έδαφος της Συρίας.


«Το ρωσικό αεροσκάφος βομβάρδιζε ένα κομβόι βυτιοφόρων με πετρέλαιο του ISIS προς την Τουρκία», είπε χρησιμοποιώντας  την ονομασία αυτή (ISIS ), για την τρομοκρατική οργάνωση.


Ο αναλυτής χαρακτήρισε την Τουρκία ως «αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων του ‘ισλαμικού κράτους’ που παρέχει στο τρομοκρατικό δίκτυο μια «ζώνη ασφαλείας» με το λαθρεμπόριο του πετρελαίου, αλλά και τη διάθεση των τουρκικών νοσοκομείων για τη θεραπεία τραυματισμένων τζιχαντιστών.


«Για άλλη μια φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ,  ωθούν αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες  και σε αυτήν την περίπτωση η δημιουργία μιας σοβαρής κατάστασης με τη Ρωσία, θα μπορούσε να οδηγήσει σε άμεσο πόλεμο μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών, Ρωσίας και του ΝΑΤΟ».

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post_489.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου