Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Συρία: " Οι Τούρκοι εξοπλίζουν τους τρομοκράτες με φορτία που... δήθεν κουβαλούν ανθρωπιστική βοήθεια"


«Διαθέτουμε πληροφορίες ότι η τουρκική κυβέρνηση αύξησε την υποστήριξή της στους τρομοκράτες και τις παραδόσεις όπλων, πυρομαχικών και εξοπλισμών που είναι απαραίτητα προκειμένου να συνεχίσουν τις εγκληματικές τους ενέργειες» επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων.

Η συριακή κυβέρνηση αποκαλεί τρομοκράτες όλες τις οργανώσεις που πολεμούν εναντίον της κυβέρνησης τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια.

Στην ανακοίνωση του γενικού επιτελείου στρατού της Συρίας υποστηρίζεται ότι τα όπλα παραδίδονται σε φορτία που η Τουρκία ισχυρίζεται ότι μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. Καταγγέλλεται επιπλέον ότι η Άγκυρα προμηθεύει με όπλα τους «τρομοκράτες» με αντάλλαγμα κλεμμένα αρχαιολογικά αντικείμενα από το Ιράκ και τη Συρία αλλά και πετρέλαιο που πωλούν σε χαμηλές τιμές.

Στην ανακοίνωση του γενικού επιτελείου υπογραμμίζεται:
«Οι τουρκικές αρχές εσκεμμένα δημιουργούν μια κατάσταση χάους σε επίπεδο ασφάλειας στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία με αποτέλεσμα να βοηθούν στην ελεύθερη μετακίνηση των τρομοκρατών από τη Συρία στην Ευρώπη προκειμένου να διαπράξουν τρομοκρατικά εγκλήματα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου