Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Το ρωσικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την έξοδο της χώρας από την ύφεση - Φιάσκο το δυτικό εμπάργκο


Την έξοδο της Ρωσίας από την ύφεση ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός της χώρας, μετά από 1,5 χρόνο κατά τον οποίο η οικονομία της χώρας υποχώρησε σε ρυθμούς ανάπτυξης λόγω του δυτικού εμπάργκο και της αντίστοιχης ρωσικής απάντησης.

«Σύμφωνα με τους επίσημους δείκτες, τελείωσε η ύφεση για τη ρωσική οικονομία», δήλωσε ο Αλεξέι Ουλιουκάεφ, σύμφωνα με το RIA Novosti. Η ύφεση συνήθως καθορίζεται από τουλάχιστον δύο διαδοχικά τρίμηνα αρνητικής ανάπτυξης.

Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι η συνολική πτώση της οικονομίας το 2015 θα φτάσει το 3,9%, καθώς η χώρα εξακολουθεί να υποφέρει από τον αντίκτυπο της χαμηλής τιμής πετρελαίου και των δυτικών κυρώσεων, για το ρόλο του Κρεμλίνου στην ουκρανική κρίση.

Η ρωσική οικονομία ήταν σε ύφεση από το περσινό τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία,  με τον πληθωρισμό να αυξάνεται και το ρούβλι να καταρρέει. Η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 4,1% το τρίτο τρίμηνο του 2015, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς σύμφωνα με το AFP, ενώ το δεύτερο τρίμηνο υπήρξε πτώση 4,6%.

Οι επίσημες εκτιμήσεις της ρωσικής κυβέρνησης κάνουν λόγο για μικρή ανάκαμψη, της τάξεως του 0,7%, το 2016.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου