Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Λ.Κατσέλη: Άρση των capital controls εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016


Ανοίγει ο δρόμος για μετάβαση από την ακριβή χρηματοδότηση, μέσω ELA, σε άντληση φθηνότερης χρηματοδότησης από την ΕΚΤ και, σταδιακά, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016, για άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης εκτιμά η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη.

Σε χαιρετισμό της στο πανελλαδικό συνέδριο της ΟΤΟΕ την Παρασκευή, η κυρία Κατσέλη υπογράμμισε, ωστόσο, ότι προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η περαιτέρω μείωση της πολιτικής αβεβαιότητας και η εμπέδωση προσδοκιών επιστροφής σε συνθήκες ομαλότητας και κανονικότητας.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στις τρεις μεγάλες προκλήσεις του τραπεζικού συστήματος οι οποίες, όπως είπε είναι, η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, η σταδιακή επάνοδος των καταθέσεων στο τραπεζικό σύστημα και η διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, καθώς και στην εφαρμογή ενός σύγχρονου πλαισίου εταιρικής διακυβέρνησης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου