Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Καταδίκη για δύο Ισραηλινούς που έκαψαν ζωντανό έναν Παλαιστίνιο έφηβο


Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ έκρινε ενόχους δύο ανήλικους Ισραηλινούς για την απαγωγή και την άγρια δολοφονία ενός Παλαιστινίου εφήβου στην Ιερουσαλήμ, το 2014, ένα έγκλημα που, μαζί με την δολοφονία τριών Ισραηλινών νέων πυροδότησαν έναν νέο κύκλο ισραηλινο-παλαιστινιακής βίας, που κορυφώθηκε με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2014.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το δικαστήριο ανέβαλε την ετυμηγορία του αναφορικά με τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 31χρονο Γιόσεφ Χάιμ Μπεν Νταβίντ, που φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της επίθεσης, καθώς ο 31χρονος επικαλέστηκε την τελευταία στιγμή ψυχολογικά προβλήματα, ζητώντας να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, οι δύο ανήλικοι (των οποίων τα ονόματα δεν ανακοινώθηκαν στον τύπο σύμφωνα με την τοπική νομοθεσίαΙ) ομολόγησαν ότι απήγαγαν τον 16χρονο Μοχάμαντ Αμπου Χντέιρ τον Ιούλιο του 2014, ενώ περπατούσε σε ένα πεζοδρόμιο στα ανατολικά της πόλης. Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα κοντινό δάσος όπου τον έκαψαν ζωντανό.

Οι δύο νεαροί Ισραηλινοί ισχυρίστηκαν ότι έκαναν αυτό το φριχτό έγκλημα για να εκδικηθούν για τη δολοφονία τις προηγούμενες ημέρες τριών Ισραηλινών νέων από μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου