Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ειδικός απεσταλμένος του Β. Πούτιν επισκέφθηκε μυστικά το Ισραήλ για συνομιλίες σχετικά με την Συρία


Τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Κυριακή ότι ο ειδικός απεσταλμένος του Ρώσου Προέδρου για την διευθέτηση  του ζητήματος στην Συρία, ο Alexander  Lavrentiev συζήτησε την κατάσταση στην Συρία με ανώτερους Ισραηλινούς αξιωματούχους κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Ισραήλ, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα  Haaretz, η οποία επικαλείται  υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής πλευράς, ο απεσταλμένος  επισκέφθηκε κρυφά στο Ισραήλ για συνομιλίες σχετικά με τη Συρία ως μέρος μιας μεγάλης αντιπροσωπείας.

Τα  δύο μέρη συζήτησαν το ενδεχόμενο παροχής βοήθειας από τον ΟΗΕ  για να τελειώσει σύντομα ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι εξέφρασαν την άποψη τους,  σχετικά με το κείμενο της συμφωνίας για την διευθέτηση της σύγκρουσης στη Συρία.

Τονίστηκε επίσης ότι για το Τελ Αβίβ σημαντικό είναι η  πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ από το συριακό έδαφος,  και η αποτροπή μεταφοράς όπλων από την Συρία, στην λιβανέζικη οργάνωση «Χεζμπολάχ».

Σημειώνεται ότι η συνάντηση αυτή και οι λεπτομέρειες  της , έχουν κρατηθεί μυστικές. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη, στις 24 Δεκεμβρίου.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2015,  ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Ρωσία Zvi Heifetz δήλωσε ότι το Ισραήλ υποστηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες της Ρωσίας για την καταπολέμηση των τζιχαντιστών του «ισλαμικού κράτους» .

«Στον αγώνα κατά της παγκόσμιας τρομοκρατίας, συμμετέχουμε περισσότερο από εκατό χρόνια, και υποστηρίζουμε τα μέτρα που έλαβε η Ρωσία  για να προστατεύσει τον κόσμο και τον πολιτισμό,  από εξτρεμιστικές ομάδες, που θέλουν μόνο το αίμα», τόνισε ο ίδιος.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες, της συνάντησης αυτής παρά μόνο την ισραηλινή εκδοχή. Η Μόσχα, αναζητά συμμάχους στον πόλεμο κατά των ισλαμιστών στο δυτικό μπλοκ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου