Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Δεκαπέντε χιλιάδες Κούρδοι διαμαρτύρονται στην Γερμανία ενάντια στην Τουρκία


Περίπου 15.000 Κούρδοι  διαδήλωσαν στο Ντίσελντορφ για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη στρατιωτική επιχείρηση του τουρκικού στρατού εναντίον των μελών  του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) , σύμφωνα μ την γερμανική αστυνομία, αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ.

Η πορεία των διαδηλωτών, ήταν υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας κουρδικών οργανώσεων της Γερμανίας , η οποία ζητάει  από την  Ευρωπαϊκή Ένωση να ακυρώσει την επίτευξη πρόσφατης συμφωνίας για τους μετανάστες με την Άγκυρα.  Η συμφωνία έδινε στην Άγκυρα το ποσό των  3.000.000.000 ευρώ  σε αντάλλαγμα την διακοπή της ροής των μεταναστών στην Ευρώπη.

Εκπρόσωπος της  γερμανικής αστυνομίας δήλωσε ότι η προσέλευση στην διαδήλωση ήταν πολύ υψηλότερη από τα 7.000 άτομα που αναμένονταν  από τους διοργανωτές.


Μετά από μια κατάπαυση του πυρός για περισσότερα από δύο χρόνια, από  το περασμένο καλοκαίρι, ξεκίνησε νέος πόλεμος  ανάμεσα στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και το PKK.

Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας αυτήν την στιγμή έχουν επιβάλει  απαγόρευση της κυκλοφορίας σε διάφορες κουρδικές πόλεις σ στα νοτιοανατολικά, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν και να εξουδετερώσουν τους  αντάρτες του ΡΚΚ,  από τα αστικά κέντρα.

Η κουρδική κοινότητα της Γερμανίας υποστηρίζει  ανοιχτά  τους αντάρτες του ΡΚΚ. Το πρόβλημα τώρα , καθώς διαφαίνεται,  μεταφέρεται και σε χώρες όπως είναι η Γερμανία στην οποία διαβιούν εκατομμύρια Τούρκων .

Ο πονοκέφαλος των Γερμανών έχει να κάνει με την περίπτωση συγκρούσεων ανάμεσα στις δύο κοινότητες , ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες λαθρομετανάστες εισρέουν στην χώρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου