Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Άσαντ: "Η Ευρώπη θα πρέπει να φοβάται γιατί οι τρομοκράτες περνάνε μαζί με τους πρόσφυγες


Ανάμεσα στους Σύρους πρόσφυγες οι οποίοι φθάνουν στην Ευρώπη και ζητούν άσυλο υπάρχουν και τρομοκράτες, υποστήριξε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην τσεχική δημόσια τηλεόραση, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν σήμερα (30/11).

Ερωτηθείς εάν οι Ευρωπαίοι πρέπει να φοβούνται τους πρόσφυγες από τη Συρία, ο Άσαντ απάντησε: «είναι ένα μείγμα. Η πλειονότητά τους είναι καλοί Σύροι, πατριώτες... Αλλά ασφαλώς ανάμεσά τους έχουν παρεισφρήσει τρομοκράτες, αυτό είναι αλήθεια».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου