Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Επιτέλους αρχίζουν να ξυπνάνε οι Ευρωπαίοι! Ο Ρέντζι επιτίθεται ανοικτά στο Βερολίνο, αναφέροντας και την Ελλάδα!


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Matteo Renzi ξεκίνησε  μια ολομέτωπη  επίθεση στην Γερμανία , με θέμα  την οικονομική ατζέντα της ΕΕ, επικρίνοντας ανοικτά πλέον την Μέρκελ.

Ο Ιταλός ηγέτης επικρίνει το Βερολίνο , τονίζοντας  ότι «τα   αποτελέσματα των εκλογών  στην Ισπανία ήταν ένα σημάδι ότι η Ευρώπη απορρίπτει την λιτότητα, και ότι η ΕΕ πρέπει να υπηρετεί και τα 28 έθνη , όχι μόνο ένα, την Γερμανία» , αναφέρει ο διεθνής τύπος .

Στην  ιστοσελίδα του σε κοινωνικό δίκτυο  μετά την ψηφοφορία της Κυριακής, ο  Renzi έγραψε  ότι τα αποτελέσματα στην Ισπανία  ήταν «μια ψήφος ενάντια στη λιτότητα», στην  νυν συντηρητική κυβέρνηση, ενώ το  νεοεισερχόμενο κόμμα των  Podemos  εξασφάλισε 69 έδρες,  αποτελώντας  το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στην Ισπανία .


«Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση του 2008,  γυρίζουν «την πλάτη τους στη λιτότητα»,  έγραψε ο Ιταλός Πρωθυπουργός .

Ο ίδιος τόνισε ότι τα αποτελέσματα ήταν «πολύ ενδιαφέροντα» , διότι, όπως έχει ήδη συμβεί στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία, οι κυβερνήσεις που εφαρμόζουν με άκαμπτο τρόπο  τα μέτρα λιτότητας, ακόμη και αν αυτά  συνοδεύονται από θετικά αποτελέσματα, χάνουν  τελικά την  πλειοψηφία.

Η συντηρητική κυβέρνηση του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας έγινε η τρίτη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη που αποτυγχάνει να  εξασφαλίσει την πλειοψηφία,  μετά από την εφαρμογή των κοινοτικών μέτρων λιτότητας που επιβλήθηκαν μετά από εξεγέρσεις στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία.

«Η λιτότητα δεν θα μας πάει πουθενά», γράφει ο Ματέο Ρέντζι.

Ο ίδιος  δήλωσε ότι οι πολιτικές λιτότητας «δεν βοηθούν τους πολίτες και, παραδόξως,  τιμωρούν σκληρά  εκείνους που τις εφαρμόζουν».

«Τώρα, θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε αν η Ευρώπη συνειδητοποιεί ότι  η  κοντόφθαλμη πολιτική της αυστηρής  λιτότητας, η οποία ακολουθείται μέχρι σήμερα ,  δεν πρόκειται να μας οδηγήσει  πουθενά», είπε ο Renzi.

Η δημιουργία πολιτικής αστάθειας σε ολόκληρη την ήπειρο, θα οδηγούσε στην Ευρώπη  σε άνοδο των λαϊκιστικών  δυνάμεων ειδικά από το δεξιό πολιτικό  φάσμα.

«Μπορούμε να νικήσουμε την  δημαγωγία, τον λαϊκισμό αυξάνοντας την απασχόληση, δημιουργώντας μια νέα κοινωνική Ευρώπη, με περισσότερες ευκαιρίες , περισσότερο πολιτισμό, μεγαλύτερα ιδανικά και περισσότερη ομορφιά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας, αλλά πρέπει να κοιτάμε λιγότερο τα  δεκαδικά ψηφία», δήλωσε ο Renzi σε συνέντευξή του στους Financial Times (FT).

Σε μια πιο συγκεκριμένη επίθεση, ο Ιταλός πρωθυπουργός στοχοποίησε ευθέως  την  Γερμανία, κατηγορώντας την ΕΕ ότι ευνοεί  απροκάλυπτα την κυβέρνηση της Α.Μέρκελ.

Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Γερμανία: Αργά και σταθερά προς μια Ευρωπαϊκή στρατιωτική ηγεμονία),  η Γερμανία αποκαλύπτει σιγά-σιγά το σχέδιο για την στρατιωτική κυριαρχία της στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πλήθος άρθρων Βρετανών, Γάλλων , κά, στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων η Γερμανία οδεύει προς τον «δρόμο της στρατιωτικής ηγεμονίας» αρχικά στην Ευρώπη .

Το σχέδιο αυτό έχει μεγάλο βάθος χρόνου που ανάγεται στις ταραγμένες ημέρες του 1947, όταν η γερμανική οικονομική ελίτ αποφάσισε να πετύχει όσα δεν πέτυχε με τα όπλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή είναι η αλήθεια για τις προθέσεις του Βερολίνου και τίποτε άλλο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου