Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Η Φινλανδία ανακοίνωσε απέλαση 20 χιλιάδων προσφύγων;


Η Φινλανδία ακολουθώντας το παράδειγμα της Σουηδίας ανακοίνωσε τα σχέδιά της να απελάσει 20 χιλιάδες πρόσφυγες, οι οποίοι ζήτησαν άσυλο στη χώρα αυτή.


Η φινλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα απορρίψει τις αιτήσεις 20 χιλιάδων από τους 32 χιλιάδες πρόσφυγες που έφθασαν στη χώρα  το 2015.


Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πάιβι Νέργκ, δήλωσε ότι οι αιτήσεις των δύο τρίτων των μεταναστών θα απορριφθούν.


Πέρυσι, η Φινλανδία είχε περιορίσει τις διαδικασίες για τους μετανάστες που ζητούσαν άσυλο και προέρχονταν από τις χώρες, Ιράκ, Αφγανιστάν και Σομαλία, γιατί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της η κατάσταση σε αυτές τις χώρες έχει βελτιωθεί.


Η Φινλανδία σχεδιάζει να κάνει ένα ξεχωριστό κέντρο μεταναστών,  για όσους θα απελαύνονται και ένα άλλο κέντρο για όσους πρόθυμα θέλουν να φύγουν.

http://www.echedoros-a.gr/2016/01/20_30.html

1 σχόλιο:

  1. Οί συριζοπούστηδες λαθρολάγνοι πόσους λαθρογαμιάδες τους θά απελάσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή