Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Το Πεκίνο ψήφισε νόμο που επιτρέπει την αποστολή κινεζικών στρατιωτικών δυνάμεων στο εξωτερικό!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τον πρώτο αντιτρομοκρατικό νόμο που θα επιτρέπει την αποστολή στρατευμάτων στο εξωτερικό για συμμετοχή σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις έθεσε σε εφαρμογή το Πεκίνο εν μέσω φημών ότι ήδη ετοιμάζεται μια δύναμη 5,000 ανδρών των κινεζικών Ειδικών Δυνάμεων για αποστολή στη Συρία με στόχο την εξουδετέρωση των Ουιγούρων Τούρκων που πολεμούν κατά της νόμιμης κυβέρνησης Μ.Άσαντ στο πλευρό του ISIS, της Αλ Νούσρα και της Τζέις Αλ Ισλάμ. 

Είναι ο πρώτος κινεζικός αντιτρομοκρατικός νόμος που τίθεται σε εφαρμογή, και είναι η πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία του κινεζικού έθνους που οι κινεζικές ΕΔ εξουσιοδοτούνται για επιχειρήσεις μακράν της κινεζικής επικράτειας, με αφορμή την εθνική ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, "σπάζοντας" έτσι μια γεωπολιτική απομόνωση χιλιάδων ετών.

Ο νόμος εγκρίθηκε σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα και τον κόσμο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, την ανατίναξη του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους στην Αίγυπτο, και τον αιματηρό πόλεμο στην Συρία κατά των ισλαμιστών με προεξάρχον την εγκληματική οργάνωση Daesh (Islamic State) καθώς όλα δείχνουν ότι οι τρομοκρατικές απειλές θα αυξηθούν.

Σύμφωνα με το ανώτατο στέλεχος του Κουμουνιστικού Κόμματος της Κίνας Zhang Dejiang,ο νέος νόμος έχεις ως στόχο να εντατικοποιήσει τα μέτρα πρόβλεψης και τιμωρίας τρομοκρατικών πράξεων ενώ οι μυστικές υπηρεσίες του Πεκίνου θα συνεργάζονται με τις αντίστοιχες άλλων κυβερνήσεων και διεθνείς οργανισμούς στην ανταλλαγή πληροφορίών, στην επιβολή του νόμου και στον έλεγχο των διεθνών κεφαλαίων τα οποία χρηματοδοτούν τρομοκρατικούς πυρήνες.


Σύμφωνα με τον νόμο τηλεφωνικές εταιρείες και πάροχοι διαδικτύου θα προσφέρουν τεχνική βοήθεια και υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένου της κρυπτογράφησης, στις αστυνομικές αρχές και στις δυνάμεις ασφαλείας για την πρόληψη και διερεύνηση τρομοκρατικών ενεργειών.

Θα είναι υποχρεωτικό για αυτούς να εμποδίζουν την διάθεση πληροφοριών σχετικά με την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό.

Πρίν από την περασμένη Κυριακή η Κίνα δεν διέθετε αντιτρομοκρατική νομοθεσία, αν και υπήρχαν κάποια σχετικά νομοθετήματα όπως τα Criminal Law, Criminal Procedure Law και Emergency Response Law.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου