Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Οι κοπέλες του συριακού στρατού στον αγώνα υπέρ της πατρίδος τους με σθένος και τόλμη


Η Συρία είναι μια χώρα που πολεμάει εδώ και πέντε χρόνια με όλους και όλα. Οι Σύροι πολεμούν  εναντίον των τζιχαντιστών, της δύσης, της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας , του Κατάρ. Όλοι τους πολεμούν με καρτερία και πίστη εναντίον όλων των «δαιμόνων»,  και τώρα αχνοφαίνεται ότι  στο τέλος θα  τους νικήσουν όλους.

Η λειψανδρία λοιπόν που παρατηρήθηκε στις τάξεις του συριακού στρατού το τελευταίο διάστημα, έχει να κάνει με την διενέργεια της γενικής συριακής επίθεσης προς κατάληψη όλων των αντικειμενικών στόχων, στην περιοχή των Τουρκμένων.

Λόγω  αυτής της συγκέντρωσης κάθε διαθέσιμου στρατιώτη τα πόστα που κατείχαν άνδρες εντός των συριακών πόλεων, αλλά και σε κομβικά σημεία,  θα αναλάβουν οι όμορφες και δυναμικές κοπέλες της Συρίας, αναφέρει ο συριακός τύπος. 


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today, ο συριακός στρατός πραγματοποίησε  νέα κατάταξη  γυναικών στις τάξεις του για τον σκοπό αυτό.

Αν και οι περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο  αφορούσαν τις  γυναίκες μαχητές  των κουρδικών δυνάμεων Προστασίας από ολά  τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ,  αγνοήθηκαν κατάφωρα οι κοπέλες του επίσημου  συριακού στρατού.

Βίντεο δείχνει τις γυναίκες με βαμμένα νύχια και ροζ μαλλιά, να   μαθαίνουν  πώς να πραγματοποιούν βολές με ένα πυροβόλο όπλο.

Τον τελευταίο καιρό, οι γυναίκες του συριακού στρατού  έχουν την ευθύνη της επάνδρωσης των σημείων ελέγχου, αλλά  και άλλων εργασιών βοηθώντας οι ίδιες  την πολεμική προσπάθεια της χώρας τους.

Επισημαίνουμε ότι πριν μερικούς μήνες , περίπου  800 γυναίκες εισήλθαν  στις τάξεις του συριακού στρατού, δημιουργώντας ειδική μονάδα. Αυτή η επίλεκτη  μονάδα καταδρομών δημιουργήθηκε για να «προωθήσει τον νέο  σημαντικό ρόλο των γυναικών της Συρίας», σύμφωνα με τις αρχές της Δαμασκού.

Η δύναμη αυτή μάλιστα η οποία ανήκε σε επίλεκτη συριακή Ταξιαρχία, και   πολέμησε με σθένος κατά μήκος των ανατολικών και νοτιοανατολικών συνόρων  της Δαμασκού τους τζιχαντιστές.

Το παράδειγμά αυτών των κοριτσιών , αποτελεί μάθημα προς  όλες τις γυναίκες  του κόσμου , αποδεικνύοντας ότι η αγάπη και η θυσία για την πατρίδα αποτελεί την  υπέρτατη  πράξη καθήκοντος των ιδανικών μιας χώρας .

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Καί κουκλάρες καί παλληκάρια, όχι σάν τά λαθροσκουπίδια τής Συρίας πού τό παίζουν πρόσφυγες καί εισβάλουν στήν Ελλάδα νά οικονομάνε επιδόματα καί ξάπλες. Αυτά τά τεμπαλόσκυλα φεύγουν γιατί ούτε πατρίδα έχουν, ούτε ιερό ούτε όσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή