Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τσίζρε: Συγκρούσεις τουρκικού στρατού- Κούρδων αυτονομιστών- 10 νεκροί


Ο κυβερνήτης του Σιρνάκ ανέφερε ότι στην πόλη Τσίζρε έγινε σύγκρουση του τουρκικού στρατού με μέλη του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 10 τρομοκράτες, αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο Dogan.



Στην πόλη Τσίζρε από τις 14 Δεκεμβρίου έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών , όπως επισημαίνει το δημοσίευμα το οποίο παραθέτει τις δηλώσεις του κυβερνήτη:

 «Η πόλη μας βρίσκεται υπό συνεχών επιχειρήσεων κατά της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης (PKK), σήμερα σε συγκρούσεις που ξέσπασαν  εξουδετερώθηκαν 10 τρομοκράτες».


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εκδηλώθηκε μια τεράστια έκρηξη σε κεντρικό κτήριο της συνοικίας Τσούντι, από την έκρηξη έσπασαν ύαλοι πολλών παραθύρων  ακόμη και σε μακρινή απόσταση.

http://www.echedoros-a.gr/2016/02/10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου