Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Νιγηρία: Τουλάχιστον 60 νεκροί από διπλή επίθεση αυτοκτονίας της Μπόκο Χαράμ


Τουλάχιστον 60 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός των δύο επιθέσεων αυτοκτονίας  που εκδηλώθηκαν την Τρίτη (9/2) στη Νιγηρία. Τις επιθέσεις πραγματοποίησε στα βόρεια της αφρικανικής χώρας η εξτρεμιστική ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, η οποία έχει ενταχθεί στο γκρουπ των τζιχαντιστών.

Οι «καμικάζι» επιτέθηκαν σε απόσταση 85 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της επαρχίας Μπόρνο. Η ενημέρωση από τις επίσημες αρχές έγινε την Τετάρτη (10/2), καθώς, όπως αναφέρθηκε, είχαν διακοπεί οι επικοινωνίες και ως εκ τούτου, δεν υπήρχε επαρκής πληροφόρηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου